Bir Garip Oyun Jagged Alliance

BYYARALIQRALL

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunu birkaç yıl ömce ilk kez bilgisayarıma kurdum ve zor olduğu için bitiremedim sonra yeniden kurdum olmadi daha da uzun bir sure sonra yeniden kurdum bu sefer kakarlıydım geçerim dedim yine zor geldi ve son denememden önce artık oyunlarla ilgili yeterince tecrübem olduğu artık geçeceyimr inandım ve yine head aldım
Bu nasıl oyun ? Cheat engine ile milyoner oldum en güçlü silahları teçhizatlari zirhlari herşeyibaldim ama yinede geçilmeyecek yerler var
Sorun şu : 1. 4 kişiyle idare edilmiyor en az 2-3 grup daha kurmak gerek 2. O kadar kişiyi yönetmek zaman alıcı ve sabır tüketiyor 3. Silah teçhizat geçtim ilk yardım čantasi bile yetmiyor 4. Dusmanlardan gelen para cok az gelen silahlar güçsüz vb

Bu oyunu bitire bilen varmı aranızda ? Ve nasıl bitirdiniz ?

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Eğer oyunun Korsansa onun koruması oluyor sen hile yapsan bile Npcler güçlenip seni zayıflatıyor bir tür anti korsan koruması denebilir Aynı olaylar breakpoint diye bir oyundada mevcutdur

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu gerčekten bilmiyorum , peki hile korumasi orjinaldede varmı ?
Hile korumasının olacağını sanmıyorum ama bu olay cidden var bir teknoloji kanalında Recep Baltaş Batman'in bir oyununda son bölümünün crackli oyunlarda crack koruma sisteminin bunu algılayıp son bölümü geçirtmediğini söylemişti bundada öyle bir şey olabilir.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyunlar artık akıllanıyor ama senin dediğin oyun indie ise bence bir tür oyun sorunudur o

Hile korumasının olacağını sanmıyorum ama bu olay cidden var bir teknoloji kanalında Recep Baltaş Batman'in bir oyununda son bölümünün crackli oyunlarda crack koruma sisteminin bunu algılayıp son bölümü geçirtmediğini söylemişti bundada öyle bir şey olabilir.
Doğru bir şey o, oyuna gelen küçük patchleri algılamazsa oyun geçirmiyor ne yazık ki. Ve skidrow falan bu küçük patchler oyuna bir şey getirmediğinden bi yenilik yapmadığından yayınlamıyor.