Güncelle derken bir sonraki sürümü mü?[DOUBLEPOST=1441640425,1441640380][/DOUBLEPOST]GroupManager'i güncelle.
tamam[DOUBLEPOST=1441641350][/DOUBLEPOST]GroupManager de
world
orman
arsalar
gibi dosyalar varsa sanırım böyle hata alırsın .. yedekle o dosyaları sil sadece world kalsın .. ozaman birine manuadd versen all_unnamed_world diyerek rutbe atlatır .. veya ar check de aynı şekilde . umarım işini görür ama dediğimi yapmadan önce yedek al!
Dediğin şeyi yaparsam dünyalarda yetkim falan giderGroupManager de
world
orman
arsalar
gibi dosyalar varsa sanırım böyle hata alırsın .. yedekle o dosyaları sil sadece world kalsın .. ozaman birine manuadd versen all_unnamed_world diyerek rutbe atlatır .. veya ar check de aynı şekilde . umarım işini görür ama dediğimi yapmadan önce yedek al!
ben karışmıyorum sadece kendi sunucumdaki sistemi sana söyledim yapıp yapmamak senin elinde.Güncelle derken bir sonraki sürümü mü?[DOUBLEPOST=1441640425,1441640380][/DOUBLEPOST]
tamam[DOUBLEPOST=1441641350][/DOUBLEPOST]
Dediğin şeyi yaparsam dünyalarda yetkim falan gider
daha fazla ayrıntı verirmisin o dediğin dosyalar groupmanager>>>worlds>>dediğin şeyler burdaben karışmıyorum sadece kendi sunucumdaki sistemi sana söyledim yapıp yapmamak senin elinde.
Groupmanager içinde Sadece bunlar varSlm, Groups.yml dosyasının bulunduğu dizinde başka bir .yml var mı?
Özelden mesaj atabilirsin..
Ip Adresinizi özelden yazabilir misiniz?Groupmanager içinde Sadece bunlar var
1.Worlds>>>Spawn&World
2.Config
3.Error
4.GlobalGroups
Öyle oluyor fakat bu seferde arsalarda atlayamıyorlarOzaman hangi dünyada spawnınız warplarınz var ise o dünya kalsın digerlerini siliniz. birde böle deneyin fakat yedek almadan yapmayınız