[Yardım]Her dünyada Rütbe Atlama

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar sunucumda 3 world var flatworld-world-plotworld olmak üzere mesela adamın teki worldde /ar check yazıp Suikastci oluyor flatworlde oyuncu olarak kalıyor yani tüm dünyada rütbe atlayamıyor bu hatayı nasıl çözeceğim

@Yaman

Son düzenleme:

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GroupManager de
world
orman
arsalar
gibi dosyalar varsa sanırım böyle hata alırsın .. yedekle o dosyaları sil sadece world kalsın .. ozaman birine manuadd versen all_unnamed_world diyerek rutbe atlatır .. veya ar check de aynı şekilde . umarım işini görür ama dediğimi yapmadan önce yedek al!

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
GroupManager'i güncelle.
Güncelle derken bir sonraki sürümü mü?[DOUBLEPOST=1441640425,1441640380][/DOUBLEPOST]
GroupManager de
world
orman
arsalar
gibi dosyalar varsa sanırım böyle hata alırsın .. yedekle o dosyaları sil sadece world kalsın .. ozaman birine manuadd versen all_unnamed_world diyerek rutbe atlatır .. veya ar check de aynı şekilde . umarım işini görür ama dediğimi yapmadan önce yedek al!
tamam[DOUBLEPOST=1441641350][/DOUBLEPOST]
GroupManager de
world
orman
arsalar
Dediğin şeyi yaparsam dünyalarda yetkim falan gider

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Güncelle derken bir sonraki sürümü mü?[DOUBLEPOST=1441640425,1441640380][/DOUBLEPOST]
tamam[DOUBLEPOST=1441641350][/DOUBLEPOST]
Dediğin şeyi yaparsam dünyalarda yetkim falan gider
ben karışmıyorum sadece kendi sunucumdaki sistemi sana söyledim yapıp yapmamak senin elinde.

Paypso

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Slm, Groups.yml dosyasının bulunduğu dizinde başka bir .yml var mı?
Özelden mesaj atabilirsin..

Yaman

Yaman
En iyi cevaplar
0
Ozaman hangi dünyada spawnınız warplarınz var ise o dünya kalsın digerlerini siliniz. birde böle deneyin fakat yedek almadan yapmayınız