[Yardım]Technicteki bazı modpacklar çalışmıyor!!![Fazla bilgi gerektirir]

Yardım ede bilirmisin?

• Yardım edebilirim :)

Kullanılan: 1 50.0%
  • Yardım edemem üzgünüm :(

Kullanılan: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Merhaba beyler bana yardım lazım. Technic teki bazı modpacklar çalışmıyor örnek blightfall . Atlauncher den sky factory indirdim ama tam gircek mojang yazısında direk konsol gibi alana geliyor. Ram verdim java en yüksek sürümde eskiden 150 modlu modpacklar çalışırdı format yedi bilgisayar. win 8 den dolayı ben şüphelenmeye başladım win 7 de hiç yapmazdı ! Hem blightfall ı çok sevdiğim belli çok fazla video izledim lütfen yardım edin BARİ BLİGHTFALL I AÇMAMA YARDIM edin. hem blightfall ta neoluyor diyorsanız ilk giriyor girerken çalışmayı durduruyor 5 dk sonra mojang yazınına gelip inalazing mi ne diyor (ingilizcem kötüdür :Dyanlış yazarsam aldırmayın :D)sonra yine konsol gibi alana geliyor lütfen bir teknisyen yardım ede bilirmi LÜTFEN!Hem bazı kişilerin de yaşadığını gördüm ve ben minecraft türk e sorayım dedim.Umarım yardım edebilirsiniz şimdiden teşekkürler....

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Launcher Options'dan Java Settings'e g el. Oradaki Java Args yazan yere şunu yaz;
Kod:
-Duser.language=en -Duser.country=US
Gene olmazsa Java 7 kullan.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
deniyorum umarım çalışır çalışırsa söylerim destek için saol :)[DOUBLEPOST=1441693771,1441693492][/DOUBLEPOST]blightfall ı deniyorum ama freeze yiyip duruyor olur işalllah![DOUBLEPOST=1441694709][/DOUBLEPOST]şu an deniyorum ama freeze yedi ve 15 dk dir freeze den çıkmıyor[DOUBLEPOST=1441695033][/DOUBLEPOST]Olmadı olsun denedim :(

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
deniyorum umarım çalışır çalışırsa söylerim destek için saol :)[DOUBLEPOST=1441693771,1441693492][/DOUBLEPOST]blightfall ı deniyorum ama freeze yiyip duruyor olur işalllah![DOUBLEPOST=1441694709][/DOUBLEPOST]şu an deniyorum ama freeze yedi ve 15 dk dir freeze den çıkmıyor[DOUBLEPOST=1441695033][/DOUBLEPOST]Olmadı olsun denedim :(
Ram vermeyi dene.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Bunu biliyor musun şu an hala blightfall epic freeze yedi 25 dk dir yanıt vermedi. yani gg gibi bir şey

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ben de 1.5 GB Ramla denedim ve şöyle bir uyarı verdi:
Blightfall mod paketi için en az 2 GB Ram gereklidir. Devam etmek istediğinizden emin misiniz?

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
Bilgisayarımın özellikleri (belki yetersizdir?) 3GB RAM win 8.1 pro sistem 32bit x64 tabanlı işlemci dual core pentium(R) cpu E5300 @ 2.60GHZ

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarımın özellikleri (belki yetersizdir?) 3GB RAM win 8.1 pro sistem 32bit x64 tabanlı işlemci dual core pentium(R) cpu E5300 @ 2.60GHZ
Eğer bilgisayarın 32 Bit ise Java da 32 Bitdir. Yani 1 GB üstü Ram veremezsin. Sorun bundan kaynaklanıyor olabilir.

_Alecks_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
2
64 bit yapmamın yolu varmı format falan atmak istemiyorum :I Eğer atmaya çalışırsam benim 3 günümü yemiş gibi olur.Eğer programı varsa yollarmısın 64 bit yapıcam o zaman[DOUBLEPOST=1441696160,1441696080][/DOUBLEPOST]Hem buldum 32 bit i 64 ü çevirmeyi bakıyorumm umarım olur :)[DOUBLEPOST=1441696546][/DOUBLEPOST]hepsi olmuyor system32 ile ilgili olay yapıyor ve format cd si ise 32 bit D:

CrayZBoSS

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
8gb ram 7gb sinin oyuna verdim 3.20ghz ekran kartı amd readon r7 240 win10 pro i3cpu amaoyun açılmıyo