TheDewiLSTaR
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar aklıma şöyle bişe geldi yapılabilirmi adam ws atıcak diyelim 1 sn de 20 clickden fazla vurursa kill aura algılayacak hiçbir yigit zaten 20 click yapamaz 1sn de 
on damage:
add 1 to {click.%attacker%}
wait 1 second
{click.%attacker%} is greater than 14:
ban attacker
delete {click.%attacker%}
Böyle bir şey sadece ihtimallere bağlıdır. Bir oyuncu blok hit ve jitter yaparak bu saldırı hızına legal bir şekilde ulaşabilir. Kill aura hiçbir zaman saldırı hızına göre tespit edilmemelidir.Belki olurKod:on damage: add 1 to {click.%attacker%} wait 1 second {click.%attacker%} is greater than 14: ban attacker delete {click.%attacker%}
İyide olay KillAuranın hızlı vurması değil daima hedefe vurması yani adam vuruşu saniyede 13 yapar kullanır bu durumda ?Belki olurKod:on damage: add 1 to {click.%attacker%} wait 1 second {click.%attacker%} is greater than 14: ban attacker delete {click.%attacker%}
Skript ile bir killaura koruması yapılabilir.Yapılabilir diye biliyorum, internette araştır çıkar.
pluginle dahi engellenemiyor ki.parali 2 tane plugin aldim ve kullandim.mesela antiaura benim serverde aşırı lagg yapiyor sebebini bir turlu bulamadim.phoenix antichat zaten malum heryeri bugg kaynıyor.pliginin yapamadigini skript hic yapamaz diye dusunuyorum.En kesin cozum SO nun yaptigi launcher sistemi.Ama onuda her babayiğit yapamiyor malesef.keske o şekilde bir sistem satılsa, isteyen para verip serverinde aktif hale getirebilse...Neden skript ile gerekli
AntiAura son sürümlerinde lag sorunu yavaş yavaş çözülüyor.pluginle dahi engellenemiyor ki.parali 2 tane plugin aldim ve kullandim.mesela antiaura benim serverde aşırı lagg yapiyor sebebini bir turlu bulamadim.phoenix antichat zaten malum heryeri bugg kaynıyor.pliginin yapamadigini skript hic yapamaz diye dusunuyorum.En kesin cozum SO nun yaptigi launcher sistemi.Ama onuda her babayiğit yapamiyor malesef.keske o şekilde bir sistem satılsa, isteyen para verip serverinde aktif hale getirebilse...
ACC diye bir plugin daha var ve sadece protokollib eklntisi istiyor.600 civarı satış gerckleştirmiş.Ama 1.7 de calismiyorAntiAura son sürümlerinde lag sorunu yavaş yavaş çözülüyor.
Bu ortamda en sağlıklısı zaten onu takip etmek.
AAC PVP hacklerinde AntiAura'nın gerisinde olsada Jesus , Nuker gibi hacklerde daha önde.ACC diye bir plugin daha var ve sadece protokollib eklntisi istiyor.600 civarı satış gerckleştirmiş.Ama 1.7 de calismiyor