Skript ile kill aura yapılabilirmi

TheDewiLSTaR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aklıma şöyle bişe geldi yapılabilirmi adam ws atıcak diyelim 1 sn de 20 clickden fazla vurursa kill aura algılayacak hiçbir yigit zaten 20 click yapamaz 1sn de :D

S

Switcher

Ziyaretçi
Kod:
on damage:
    add 1 to {click.%attacker%}
    wait 1 second
    {click.%attacker%} is greater than 14:
        ban attacker
    delete {click.%attacker%}
Belki olur

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on damage:
    wait 1 second
        ban attacker
Belki olur
Böyle bir şey sadece ihtimallere bağlıdır. Bir oyuncu blok hit ve jitter yaparak bu saldırı hızına legal bir şekilde ulaşabilir. Kill aura hiçbir zaman saldırı hızına göre tespit edilmemelidir.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kod:
on damage:
    wait 1 second
        ban attacker
Belki olur
İyide olay KillAuranın hızlı vurması değil daima hedefe vurması yani adam vuruşu saniyede 13 yapar kullanır bu durumda ?

P4RS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir diye biliyorum, internette araştır çıkar.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapılabilir diye biliyorum, internette araştır çıkar.
Skript ile bir killaura koruması yapılabilir.

Gayet basit mesela bir mob spawnlarsın oyuncunun üstünde .
O mob kesildiğinde mesela Deney1 adında bir item düşmesini sağlarsın ve envanterleride bu item için aratırsın.
Eğer itemi bulursa siler ve kick atar.

Ama ne kadar sağlıklı olur , o tartışılır !

Blade

Önce İnsan
En iyi cevaplar
0
Neden skript ile gerekli
pluginle dahi engellenemiyor ki.parali 2 tane plugin aldim ve kullandim.mesela antiaura benim serverde aşırı lagg yapiyor sebebini bir turlu bulamadim.phoenix antichat zaten malum heryeri bugg kaynıyor.pliginin yapamadigini skript hic yapamaz diye dusunuyorum.En kesin cozum SO nun yaptigi launcher sistemi.Ama onuda her babayiğit yapamiyor malesef.keske o şekilde bir sistem satılsa, isteyen para verip serverinde aktif hale getirebilse...

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
pluginle dahi engellenemiyor ki.parali 2 tane plugin aldim ve kullandim.mesela antiaura benim serverde aşırı lagg yapiyor sebebini bir turlu bulamadim.phoenix antichat zaten malum heryeri bugg kaynıyor.pliginin yapamadigini skript hic yapamaz diye dusunuyorum.En kesin cozum SO nun yaptigi launcher sistemi.Ama onuda her babayiğit yapamiyor malesef.keske o şekilde bir sistem satılsa, isteyen para verip serverinde aktif hale getirebilse...
AntiAura son sürümlerinde lag sorunu yavaş yavaş çözülüyor.
Bu ortamda en sağlıklısı zaten onu takip etmek.

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ACC diye bir plugin daha var ve sadece protokollib eklntisi istiyor.600 civarı satış gerckleştirmiş.Ama 1.7 de calismiyor
AAC PVP hacklerinde AntiAura'nın gerisinde olsada Jesus , Nuker gibi hacklerde daha önde.
Önceliğinin ne olduğuna bağlı hangisini kullanacağın.

asitsoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
her oyuncuda oyuna girerken otomatik bir mob doğsa mesela koyun .oyuncu oyunda mobunu öldürürse kill aura farzetilip banlatılabilirmi? command block la bu yapılabilirmi?
şöyle bişi düşünüyorum madem hileler engel olunamıyor hilesiz olanlara ektra can zırh vb. imkanlar sağlanabilirmi ?