Neden Türkler Anime Sunucuları Açmıyor ???

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türk'lerden Biriside Çıkıp Doğru Duzgun Anime Sunucusu Açmadı Bunun Sebebi Nedir Lütfen Anti Animeciler Cevaplamasın Cevaplıycaklarsada Konuyu Sapıtmasın Lütfen.
Forumda Gorduğum Okadar İyi Skripter-Pluginer-Java,Vb Şeyler Bilen Büssürü Kişi var ve Bu Kişilerin Bağazıları Anime İzliyor Ama Nedense Hiç Sunucu Açmaya calısan Bir Şekilde Minecraft Animeye Bağlamaya Calısan Kımse Yok Aslında Boyle Bir Şey Yapılsa Güzel Olabilirdi Ama Nedense Türk'le rin Üşengeçliğindenmi Yoksa Başka Bir Şeydenmi Bilmiyorum Ama Boyle İşte Neyse.

Cevap Verirseniz Sevinirim :)

kaanyagız

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Mesajının son satırına bakarak mutlu ol diye cevap yazıyorum: Hep japon oyunları bunlar kanma bunlara. Kimse istediğin sunucuyu açmıyorsa sen aç!

(Not: Gaza getiriyorum seni ama başkalarına söylemek çok kolay olduğundan hep bunlar takma beni sen... )

KingOfTheNight

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yapın da Otaku diye geçinenler azıcık bi' sapıtsın. Etraf Anime'ci görsün, bir bıkalım hep beraber hayatımızdan. :/

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesajının son satırına bakarak mutlu ol diye cevap yazıyorum: Hep japon oyunları bunlar kanma bunlara. Kimse istediğin sunucuyu açmıyorsa sen aç!

(Not: Gaza getiriyorum seni ama başkalarına söylemek çok kolay olduğundan hep bunlar takma beni sen... )
hiçbir Plugin Bilgim Yok Oyuzden Açmıyorum :D

Moderatör tarafından düzenlendi:

Adragos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Bak ne diyeceğim. Sen aç, ilki sen ol. Hem bakarsın tutar. Doğruyu söylemek gerekirse bende gelirim, destekçin olurum. hiçbir zaman olumsuz düşünme:p

BuzzyRai

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak ne diyeceğim. Sen aç, ilki sen ol. Hem bakarsın tutar. Doğruyu söylemek gerekirse bende gelirim, destekçin olurum. hiçbir zaman olumsuz düşünme:p
hiçbir Bilgim Yok Ben Sadice Yük Olurum :/ Ama Bence Animeciler bir Araya Gelıp Grup Oluşturarak Guzel Bir Proje Hazırlayabilir[DOUBLEPOST=1441967656,1441967585][/DOUBLEPOST]Hem Bilgili Olsamda Maddi Durumum Yok