OrnitorenkAdam
Hıyar isteyen köpekbalığı
- En iyi cevaplar
- 0
her gün arayarak onları taciz et kesin çözüm
Bende gelirim 3mbps hızım var lanet olası AKK yüzünden sunucularda arkadaşlarım ışınlanıyorsun diyorlar :/Aslında Forumdaki 257 Bin Kişiyi Toplayıp Taş Sopa Alıp Türk Telekom Binasını Kırıp Geçirsek mi Acaba ? @Uchiha_Madara @KRHN @CoffeeBeat @InnocentBunny @Kovalski @iZeckGH
Seni Öldü Sanıyorduk Bizher gün arayarak onları taciz et kesin çözüm
hiç internet gelmez çözüm değil problem olurAslında Forumdaki 257 Bin Kişiyi Toplayıp Taş Sopa Alıp Türk Telekom Binasını Kırıp Geçirsek mi Acaba ? @Uchiha_Madara @KRHN @CoffeeBeat @InnocentBunny @Kovalski @iZeckGH
dostum direk çektirtsene burayada gelmedi altyapı ama çözümü buldum fakat 16 mb hız gelmiyor hız testinde 11 mbps diyor ama 8 mbpsnin altında altyapı olmadığı içinAlt Yapı Olmadığı İçin Olabilir mi ? Ve Sadece Arkamızda ve Önümüzde ki Binalarda İnternet Olduğu İçin T-T
Bu Arada O Dediğim 5 mbps 'de Zaten Çok Nadir.Alırken Birde 21.5 mbps Dediler Bize !![]()
Nasıl Direk Çektirteyim :/hiç internet gelmez çözüm değil problem olur
dostum direk çektirtsene burayada gelmedi altyapı ama çözümü buldum fakat 16 mb hız gelmiyor hız testinde 11 mbps diyor ama 8 mbpsnin altında altyapı olmadığı için
21.5 mbps teorik olarak alabileceğin en iyi hız pratikte ise en iyi koşulları sağlasan bile o hıza ulaşamazsın. (Ama yaklaşırsın. )Alt Yapı Olmadığı İçin Olabilir mi ? Ve Sadece Arkamızda ve Önümüzde ki Binalarda İnternet Olduğu İçin T-T
Bu Arada O Dediğim 5 mbps 'de Zaten Çok Nadir.Alırken Birde 21.5 mbps Dediler Bize !![]()
yanlış hatırlamıyorsam babam aramıştı 1 hafta falan sürdü direk yapmalarıNasıl Direk Çektirteyim :/
Malesef Erken GeldimSeni Öldü Sanıyorduk Biz![]()
Bu Speed Test Sonucunu Gıcıklık İçin Mi Yapıyorsun Ölüm Işığı
Hayır ZKırmızıEjderhaBu Speed Test Sonucunu Gıcıklık İçin Mi Yapıyorsun Ölüm Işığı![]()
0.7 Mbit uploadı ve 12 ms pingi var. Bununla hava atamaz ki.