- En iyi cevaplar
- 0
Ablacım reelsen alınma ama gerçekler-Beyen Paylaş Yorum Yap Forum Kurtulsun
Yiyosa adres ver velvet ben 9 yaşındaym olm diyenler var yani mümkün böyle cesaretlero değil de adres yazma özgüveni nerden geliyor :/
Lütfen bilmeden yorum yapmayalım bütün yabancı diller okunduğu gibi yazılır futbol(football) gibi sies:go yazılımı doğrudur. cese:go yanlışMerhaba benim adım yusuf 17 yaşındayım yalnız o cese:go değil cs go olacaktır.
ne demek istiyorsun dostum.Lütfen bilmeden yorum yapmayalım bütün yabancı diller okunduğu gibi yazılır futbol(football) gibi sies:go yazılımı doğrudur. cese:go yanlışama arkadaşınki toptan yanlış
ama artık bunu takanlar kaldımıyaşasın ingiliççe en iyisi Coool !(Koool) Diyim havalı olsun.
inceden küfür etti sana ama yinede sen bilirsin qnqne demek istiyorsun dostum.
ne demek istiyorsun dostum.
Kardeş o bütün ingilizce şeyleri türkçe okuyor sanırsam değil mi ?inceden küfür etti sana ama yinede sen bilirsin qnq
umarım öyledir ( sies:goKardeş o bütün ingilizce şeyleri türkçe okuyor sanırsam değil mi ?
Bana onu demeye çalışıyor sanırsamumarım öyledir ( sies:go)
Kardeş o bütün ingilizce şeyleri türkçe okuyor sanırsam değil mi ?
umarım öyledir ( sies:go)
Bana onu demeye çalışıyor sanırsam![]()
olm 2 dk dur be şurda bişeyler yapmaya çalışıyoz :/
Bak @Anjo_TR ve @faketaxidriver öncelikle @Anjo_TR insanları düzeltiyorsun bu iyi bir şey fakat düzeltmeden önce kendin bazı şeylerden emin ol anlamadığın için
tekrar edeyim bak şimdi Türkçede İngilizce kelimeler yazılırken okundukları gibi yazılırlar sen gelip futbol'u(football) diyemi yazıyorsun ? neyi anlamamazlıktan geliyorsunuz anlamışta değilim. Doğrusu cs go dedin ya işte o sies go dur.Yok inanmadım diyorsanız açın TDK 'yı .
Ooooo kavgada söylenmez böyle şey ayıp be kardeşim manyak lafolm 2 dk dur be şurda bişeyler yapmaya çalışıyoz :/