blade20090999
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
tmm olmolm 2 dk dur be şurda bişeyler yapmaya çalışıyoz :/
tmm olmolm 2 dk dur be şurda bişeyler yapmaya çalışıyoz :/
inş qnq :/Ooooo kavgada söylenmez böyle şey ayıp be kardeşim manyak laf
türkçe de olduğu gibi yazıyorum.
Bak @Anjo_TR ve @faketaxidriver öncelikle @Anjo_TR insanları düzeltiyorsun bu iyi bir şey fakat düzeltmeden önce kendin bazı şeylerden emin ol anlamadığın için
tekrar edeyim bak şimdi Türkçede İngilizce kelimeler yazılırken okundukları gibi yazılırlar sen gelip futbol'u(football) diyemi yazıyorsun ? neyi anlamamazlıktan geliyorsunuz anlamışta değilim. Doğrusu cs go dedin ya işte o sies go dur.Yok inanmadım diyorsanız açın TDK 'yı .
Aslında kısmen doğrusun cs go kısaltma olduğu için direk yazılabilir fakat cs go yabancılarda sies go diye okunur.Türkçede kelime yazılırken kelimenin okunusu seklinde yazılır.Anlatmaya çalıştığım buydu.türkçe de olduğu gibi yazıyorum.
o zaman head shoulder olan şampuan markası da hed en şolders niye yazılılı değil.türkçe de olduğu gibi yazıyorum.
kardeş biz türküz yabacı değilAslında kısmen doğrusun cs go kısaltma olduğu için direk yazılabilir fakat cs go yabancılarda sies go diye okunur.Türkçede kelime yazılırken kelimenin okunusu seklinde yazılır.Anlatmaya çalıştığım buydu.
Kardeşim Türkçede kelimeler okundugu gibi yazılır diyorum sen benim yorumlarımı okuyormusun.o zaman head shoulder olan şampuan markası da hed en şolders niye yazılılı değil.
kardeş biz türküz yabacı değil
yabancı dil öyle değil.Çünkü marka yabancıve marka ülkeden ülkeye adını değiştiremicene göre
Kardeşim Türkçede kelimeler okundugu gibi yazılır diyorum sen benim yorumlarımı okuyormusun.
geçen gün taxime binen senmiydinHoşgeldin. Bende @faketaxidriver ın erkek arkadaşı kebabçı mulayim abi
Sanırım adres Bağcılar olduğu içino değil de adres yazma özgüveni nerden geliyor :/