KrallLapisci
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Adından Belliydi Berbattı Girmek Istemiyordum.Bununla Birlikte Sanırım Hiç Girmeyeceğim .
Hala konuşuyorGirmeyen girmeyebilir sıkıntı yok, nickinden anlaşılırsa zaten bu sunucu sana uygun bir yer de değil.
Ha bu arada üstteki şahıs ben sana cevabını vermiştim ancak modlar silmiş. Küfür, hakaret vb. de içermiyordu oysaki.
Dikkatli oku onu sanami yazdım Klasus adlı kişiye dedim. Haa durum şu galiba o senin yan hesabın olabilir!Daha geçen "Neden Sustun?" diyen şahıs, şu an "Hala konuşuyor" diyor. Bunları yazmadan önce kullandığın bir şey mi var senin?
Kardeşim burada muhattabın benim, bu sunucu hakkında başka birisiyle tartışmaya girme saçmalığında bulunuyorsun. Ne niyetin belli ne de yaptığın şey, konu haddini aştı artık daha fazla uzatma.Dikkatli oku onu sanami yazdım Klasus adlı kişiye dedim. Haa durum şu galiba o senin yan hesabın olabilir!
Arkadaslar Bu Adamin Kendi Karari Ve Hakli Biz Istemeyerek Girmiyoruz.Kimse Engel Olamaz Bizim Görüsümüz Böyleydi.Herkes Boyun Egmek Zorunda.Girmeyen girmeyebilir sıkıntı yok, nickinden anlaşılırsa zaten bu sunucu sana uygun bir yer de değil.
Ha bu arada üstteki şahıs ben sana cevabını vermiştim ancak modlar silmiş. Küfür, hakaret vb. de içermiyordu oysaki.
Çok hemde çok haklısın...Arkadaslar Bu Adamin Kendi Karari Ve Hakli Biz Istemeyerek Girmiyoruz.Kimse Engel Olamaz Bizim Görüsümüz Böyleydi.Herkes Boyun Egmek Zorunda.
Phoenixhub Kardesim Server acmissin tamam güzel birsey ve buda serverin cabasi cekeceksin forumdakileri![]()
Konudaki resmi görmedin galiba admin ne diyor ?Kardeş Belki Serverın Admini Reklam Yapmıyo ?? Bunu Nerden Bilcen
Reklamcı Olmak İsteyen Bir Adam Olabilir
Ve Elinde Buna Dair Serverlara Kanıtın Yok Sen Serverı Karalamaya Çalışıyorusn Bence!
Tamam Ama Bu Server Emek Çalmıyor!Konudaki resmi görmedin galiba admin ne diyor ?
Serverde admin falansın galiba... burda eleştiriye açık olacaksınız o başka sunucularda reklam yaparak o sunucu sahibinin emeğini çalmıyormu???! Madem bilmiyorsun konuşma bu forum bölümü bu gibi konular yüzünden kurulmuş ( SUNUCU ŞİKAYETLERİ )Tamam Ama Bu Server Emek Çalmıyor!
Ben Serverda Admin Değilim Neyse Emek Çalıyo!Serverde admin falansın galiba... burda eleştiriye açık olacaksınız o başka sunucularda reklam yaparak o sunucu sahibinin emeğini çalmıyormu???! Madem bilmiyorsun konuşma bu forum bölümü bu gibi konular yüzünden kurulmuş ( SUNUCU ŞİKAYETLERİ )
Az önce konu açmışsın emek konusu üzerinde olunca emek hırsızlığı başkaları yapınca nasıl emek hırsızlığı diyorsun neyse uzatma burası bu gibi konular için açılmış bu forum bölümü.....Ben Serverda Admin Değilim Neyse Emek Çalıyo!
admin ne diyor?Konudaki resmi görmedin galiba admin ne diyor ?