Phoenixtr REZİLLİGİ OYNAMAYIN OYNATTIRMAYIN

Phoenixhub

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Girmeyen girmeyebilir sıkıntı yok, nickinden anlaşılırsa zaten bu sunucu sana uygun bir yer de değil.
Ha bu arada üstteki şahıs ben sana cevabını vermiştim ancak modlar silmiş. Küfür, hakaret vb. de içermiyordu oysaki.

Phoenixhub

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Daha geçen "Neden Sustun?" diyen şahıs, şu an "Hala konuşuyor :)" diyor. Bunları yazmadan önce kullandığın bir şey mi var senin?

Phoenixhub

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Dikkatli oku onu sanami yazdım Klasus adlı kişiye dedim. Haa durum şu galiba o senin yan hesabın olabilir!
Kardeşim burada muhattabın benim, bu sunucu hakkında başka birisiyle tartışmaya girme saçmalığında bulunuyorsun. Ne niyetin belli ne de yaptığın şey, konu haddini aştı artık daha fazla uzatma.

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Girmeyen girmeyebilir sıkıntı yok, nickinden anlaşılırsa zaten bu sunucu sana uygun bir yer de değil.
Ha bu arada üstteki şahıs ben sana cevabını vermiştim ancak modlar silmiş. Küfür, hakaret vb. de içermiyordu oysaki.
Arkadaslar Bu Adamin Kendi Karari Ve Hakli Biz Istemeyerek Girmiyoruz.Kimse Engel Olamaz Bizim Görüsümüz Böyleydi.Herkes Boyun Egmek Zorunda.
Phoenixhub Kardesim Server acmissin tamam güzel birsey ve buda serverin cabasi cekeceksin forumdakileri :)

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeş Belki Serverın Admini Reklam Yapmıyo ?? Bunu Nerden Bilcen
Reklamcı Olmak İsteyen Bir Adam Olabilir
Ve Elinde Buna Dair Serverlara Kanıtın Yok Sen Serverı Karalamaya Çalışıyorusn Bence!

TheDeadWin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam Ama Bu Server Emek Çalmıyor!
Serverde admin falansın galiba... burda eleştiriye açık olacaksınız o başka sunucularda reklam yaparak o sunucu sahibinin emeğini çalmıyormu???! Madem bilmiyorsun konuşma bu forum bölümü bu gibi konular yüzünden kurulmuş ( SUNUCU ŞİKAYETLERİ )

EfePvp1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Serverde admin falansın galiba... burda eleştiriye açık olacaksınız o başka sunucularda reklam yaparak o sunucu sahibinin emeğini çalmıyormu???! Madem bilmiyorsun konuşma bu forum bölümü bu gibi konular yüzünden kurulmuş ( SUNUCU ŞİKAYETLERİ )
Ben Serverda Admin Değilim Neyse Emek Çalıyo!

Phoenixhub

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konudaki resmi görmedin galiba admin ne diyor ?
admin ne diyor?
Arkadaşın " Bunu Nerden Bilcen Reklamcı Olmak İsteyen Bir Adam Olabilir" sözüne karşılık "admin ne diyor?" demişsin, ne dediğimi hakikaten merak ettim. Neyse uzatmayalım, eğer bir daha böyle bir olayla karşılaşırsan reklam yapan kişinin nickini bana yaz, uygun gördüğüm taktirde cezalandırırım. Yalnız senin serverinde reklam yapılması beni hiç mi hiç bağlamaz, bunun önlemini kendin alacaksın. Etrafta yok bilmem ne rezilliği yok şu rezillik yok bu rezillik gibi konular açmakla olmaz bu işler, atacaksın bir tane sansür eklentisi, engelleyeceksin, başka yolu yok bunun.