Yardım edin aciiiiil!

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim bir pvp serverim var ve bu serverde oyuncuların buildini true yapmadan hiçbir şey yapamıyorlar ve bu yüzdende blok kırabiliyorlar yani benim istediğim oyunculara buildi true yapıyım ama blok koyup kıramasınlar ama modlar fln op olmadan blok kırıp koyabilsinler lütfen yardım edin acil

Meepo

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Plugins>Group Manager>Worlds>World Not defteri açtıktan sonra defaultun altında build diye bir şey vardır onu true yap

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak sen önce sunucuna son sürüm WorldGuard yükle.
Sonrada sırasıyla

/rg flag __global__ interact allow
/rg flag __global__ block-break deny
/rg flag __global__ block-place deny

yaz.
Eğer eski sürüm kullanıyorsan sadece

/rg flag __global__ build deny

yazman yeterli olur.

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sonrada sırasıyla

yaz.

yazman yeterli olur.
nereye yazcam ilk çıkan configin içinemi

Sonrada sırasıyla

yaz.

yazman yeterli olur.
birde modlar falan blok kırabilecekmi

Plugins>Group Manager>Worlds>World Not defteri açtıktan sonra defaultun altında build diye bir şey vardır onu true yap
zaten öyle yaptım ama bu sefer blok kırabiliyolar yani oyuncular kıramasın ama modlara falan op vermeden blok kırabilsinler istiyorum

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
nereye yazcam ilk çıkan configin içinemi

birde modlar falan blok kırabilecekmi

zaten öyle yaptım ama bu sefer blok kırabiliyolar yani oyuncular kıramasın ama modlara falan op vermeden blok kırabilsinler istiyorum
Yukarı yazdığım kodları oyun içinde op yetkisi olan birisi yazmalı.
Tabi yeni sürümmü yoksa eski sürümmü WorldGuard kullanıyorsunuz bilemem.

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Yukarı yazdığım kodları oyun içinde op yetkisi olan birisi yazmalı.
Tabi yeni sürümmü yoksa eski sürümmü WorldGuard kullanıyorsunuz bilemem.
ben yazarımda birde ben şöyle istiyorum yani modlara op vermiyim modlar fln kırabilsin ama oyuncular kıramasın ama olta falan atabilin lütfen yardım kardeş

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben yazarımda birde ben şöyle istiyorum yani modlara op vermiyim modlar fln kırabilsin ama oyuncular kıramasın ama olta falan atabilin lütfen yardım kardeş
Benim verdiğim kodları yazarsan oyuncular olta falan atabilir ama blok kıramaz ve yerleştiremez.
Modların blok kırabilmesi içinse (bence saçma ama ?) basitçe wolrdguard permissionlarını moderator gruplarınıza vermenizgerek.
Bu kadar :)

haluk2004

Marangoz
En iyi cevaplar
0
saol kardeş al skype:halomer12345 sana çalışan pre vercem ama freeggden hypixelde fln çok iyi kitler var hiç bi serverde banlı değil

Benim verdiğim kodları yazarsan oyuncular olta falan atabilir ama blok kıramaz ve yerleştiremez.
Modların blok kırabilmesi içinse (bence saçma ama ?) basitçe wolrdguard permissionlarını moderator gruplarınıza vermenizgerek.

/rg flag __global__ build deny bunu yazınca sarı şekilde bir şey yazıyo ama herkes hala blok kırabiliyo

kardeş birde oyuncular çakmak haricinde her şey yapiyolar

reisben55

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
saol kardeş al skype:halomer12345 sana çalışan pre vercem ama freeggden hypixelde fln çok iyi kitler var hiç bi serverde banlı değil

/rg flag __global__ build deny bunu yazınca sarı şekilde bir şey yazıyo ama herkes hala blok kırabiliyo

kardeş birde oyuncular çakmak haricinde her şey yapiyolar
Eğer build deny vermenize rağmen blok kırabiliyorsa ya yetkileri vardır (ki bu Group Manager de hata demek) yada farklı bir alanla çakışıyorlardır.

Bu durumda eklentileri falan incelememiz lazım.