TuranCraft.nitrado.net/FACTION/GTA/KİT PVP/EGGWARS/Survival sunucularıyla hizmetinizdeyiz.

Hephaistos123

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
server super hepiniz gelin

super server kosunnnnn

siz hala gelmediniz mi

Hmen gelinnn

kosun hemenn

XmalcolmX

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
faction (el yapımı çalıntı alıntı değil) kit pvp hepside güzel gelde orjinal warp gör.

cengavermert

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bıktım internetten warp indirip paypal soygunculugu yapanlardan turancraft emekle yapılmış VIP satarken de paypal kontür zorlaması yapmıyor kurucu eleman direk server ustunden para alior

YARICI

Zombi Katili
En iyi cevaplar
1
Sunucumuza göstermiş olduğunuz yakın ilgiye teşekkür ederiz. Tutarlı ve yararlı eleştirilerinizi her zaman dikkate alacağımızdan emin olabilirsiniz. Selam ve saygılarımızla...

AegeanMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
merhaba öncelikle servere başlamıyacağım ama belli başlı buglar buldum sadece resimlerden birincisi warp obsidyen ve warp yeniyarisin en kenarında 2 blokluk engel var zıplama iki iksiri 1 blok fazla zıplama efekti veriyor eğer birisi zplama iksiri içerse ordan dışarı çıkar ve ultravipmaddeye girer tabii ki bunu engellemişinizdir you not have permission komutuyla eğer yapmadıysanız yapın hocam ve son olarak ultra viplere dia block koymuşnuz bence bunu bi düzeltin çünkü vip adamda ver5 var hemen kazıcak bi 3 stack diyecek 1 stack dia ya p4 alıyom diyecek en sonundada serverde dianın fiyatı düşücek ekonomisi batıcak serverin

korkudata

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
merhaba öncelikle servere başlamıyacağım ama belli başlı buglar buldum sadece resimlerden birincisi warp obsidyen ve warp yeniyarisin en kenarında 2 blokluk engel var zıplama iki iksiri 1 blok fazla zıplama efekti veriyor eğer birisi zplama iksiri içerse ordan dışarı çıkar ve ultravipmaddeye girer tabii ki bunu engellemişinizdir you not have permission komutuyla eğer yapmadıysanız yapın hocam ve son olarak ultra viplere dia block koymuşnuz bence bunu bi düzeltin çünkü vip adamda ver5 var hemen kazıcak bi 3 stack diyecek 1 stack dia ya p4 alıyom diyecek en sonundada serverde dianın fiyatı düşücek ekonomisi batıcak serverin
Birader, uyarıların için teşekküler. Ben mesajınızı kurucu arkadaşa ileteğim. Sağlıcakla kal...