Kill aura , no knockback hile koruma plugini [istek]

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Genel hileler için NoCheatPlus tabikide.
Ama "KillAura , NoKnockback" için ücretsiz bir plugin arıyorsan düzgün bir plugin pek bulunmuyor.
Parasını verip alırım diyorsan birsürü plugin var.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

NOT: Advanced Anti-Cheat'ı önermiyorum test sunucusunda hile ile girmiştim ve rahatlıkla uçuyor KillAura açabiliyordum.

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bence sunucuna bir NoCheatPlus kur, sonra hileler serbest kuralı koy tutabilir, çünkü hileler yasak olduğunda bile bir çaresi oluyor, altına oyuncu geliyorya, o benim arşivimdeki bir hileyle çözülüyor. Hileciyi engelleyemezsin..

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bence sunucuna bir NoCheatPlus kur, sonra hileler serbest kuralı koy tutabilir, çünkü hileler yasak olduğunda bile bir çaresi oluyor, altına oyuncu geliyorya, o benim arşivimdeki bir hileyle çözülüyor. Hileciyi engelleyemezsin..
Daha beter oyuncuları hileye alıştırmış olur ve birsürü serverin başına bela açarsın.
Üstelik öyle sunucular var ve berbat.

gkngrbz016

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Peki. Bir sorum daha olucaktı. Mesela lapis kırınca direk yere düşmeden envantere gelicek onun ismi ne acaba

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha beter oyuncuları hileye alıştırmış olur ve birsürü serverin başına bela açarsın.
Üstelik öyle sunucular var ve berbat.
SafeMC diye bir sunucu var çok güzel eğlenebiliyoruz üstüne üstlük hile serbest olduğundan dolayı VIPlerin bir ayrıcalığıda fazla kalmıyor PVPde o yüzden en eğlenceli sunuculardan biri diyebilirim sana..

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
SafeMC diye bir sunucu var çok güzel eğlenebiliyoruz üstüne üstlük hile serbest olduğundan dolayı VIPlerin bir ayrıcalığıda fazla kalmıyor PVPde o yüzden en eğlenceli sunuculardan biri diyebilirim sana..
Aramızda hileyle oynamayı sevmiyenler var :D
Hem dediğine göre steam , VAC sistemini kaldırsın ve herkes hile açsın böylece sorun kalmasın nasıl fikir ?

Son düzenleme:

NuclearMedusa

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
aac iyidirde ondanda iyisi var mı acaba onun için uğraşıyorum bende anti aura ile aac kullansak ikisi bir serveri uçurur heralde lag felan olur mu acaba