gkngrbz016
Altın Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Beyler sunucumda hileleri korumak istiyorum hangi plugini önerirsiniz?
Daha beter oyuncuları hileye alıştırmış olur ve birsürü serverin başına bela açarsın.Bence sunucuna bir NoCheatPlus kur, sonra hileler serbest kuralı koy tutabilir, çünkü hileler yasak olduğunda bile bir çaresi oluyor, altına oyuncu geliyorya, o benim arşivimdeki bir hileyle çözülüyor. Hileciyi engelleyemezsin..
SafeMC diye bir sunucu var çok güzel eğlenebiliyoruz üstüne üstlük hile serbest olduğundan dolayı VIPlerin bir ayrıcalığıda fazla kalmıyor PVPde o yüzden en eğlenceli sunuculardan biri diyebilirim sana..Daha beter oyuncuları hileye alıştırmış olur ve birsürü serverin başına bela açarsın.
Üstelik öyle sunucular var ve berbat.
Aramızda hileyle oynamayı sevmiyenler varSafeMC diye bir sunucu var çok güzel eğlenebiliyoruz üstüne üstlük hile serbest olduğundan dolayı VIPlerin bir ayrıcalığıda fazla kalmıyor PVPde o yüzden en eğlenceli sunuculardan biri diyebilirim sana..
Size göre eglenceli bana göre deyilSafeMC diye bir sunucu var çok güzel eğlenebiliyoruz üstüne üstlük hile serbest olduğundan dolayı VIPlerin bir ayrıcalığıda fazla kalmıyor PVPde o yüzden en eğlenceli sunuculardan biri diyebilirim sana..
En eğlenceli serverlardan birisi çünkü Hack vs NoN-Hack olayları yaşanıp küfür yemiyorsun, diğer sunucularda birisi hile diğeri olmayınca SENIN ANNENI VARYA ANNENI diye saydırıyorlar.Size göre eglenceli bana göre deyil![]()