Özgür bir forum ve sunucuyu eleştiriyorum :nyan:Tamam kardeşim aferin iyi bulmuşsun konuyu baltalamasan biraz koşede boş boş konussan ?
Özgür bir forum ve sunucuyu eleştiriyorum :nyan:Tamam kardeşim aferin iyi bulmuşsun konuyu baltalamasan biraz koşede boş boş konussan ?
Eleştirmek farklı , insani sinir edip kışkırtmak ayrıÖzgür bir forum ve sunucuyu eleştiriyorum :nyan:
Skype bakacak mısın ?Eleştirmek farklı , insani sinir edip kışkırtmak ayrı
Sunucu sabit 14 oyuncudadır şu an. +20 kiside vip çekilişi yapılacaktır.
Sunucu güncel !
TeşekkürlerMüthiş Ötesi Bir Server Arkadaşlar Tavsiye Ederim Oynadıgım En Iyi Faction Server Buydu tabii ki Daha Yeni Oldugu Icin Builder Biraz Basit Ama Kayra'nin Duzeltecegine Inaniyorum Kurucularımız Cok Calısıyor Bu Server Icin Ben Cok Begendim Sizlerede Tavsiye Ederim
senin hiç ama hiç kimseye bişi demeye hakkın yok otur oturduğun yerde kıçın başın ayrı oynamasın oraya buraya sataşma serverine gitmişin para için p100 koymuşun 10 tl den yakında annenide satarsın sen serverde. millet vip hammaddeye giriyor haberin yok (Legendaddy,Davaldasvidanya 2 side benim hesabımSunucudaki pluginlerin hepsi ama hepsi AhmetMelih hocamdan alıntıdır. Böyle dedim diye gelip sunucuma sataştı ._.
buna trollemek mi diyorsun allahım ya 12 yaşındaki çocuğun yapabileceği troll bu ve seninkinde zeki varda noldu serverinde vip hammaddeye giriyorlarİşte burada seni trollüyerek paket alıntı olduğunu anlatmaya çalışan bir Deichor var. Mapleride alaydınız milletten toparlayarak. Sunucu kitlende zeki insan olmuyacak zeki insan der tüm sunucular aynı paket yetti der.
Dostum sakin ol sunucuları karıştırmasenin hiç ama hiç kimseye bişi demeye hakkın yok otur oturduğun yerde kıçın başın ayrı oynamasın oraya buraya sataşma serverine gitmişin para için p100 koymuşun 10 tl den yakında annenide satarsın sen serverde. millet vip hammaddeye giriyor haberin yok (Legendaddy,Davaldasvidanya 2 side benim hesabım) serverinde milyon tane bug var haberin yok. bide p100 satman varya herkesin emeğini çalıyorsun millet o kadar 3-4 gün boyunca oynuyor p6 yı zar zor kasıyor
ertesi sabah birisi gelip p100 kes 15 ile tek atıyor.
buna trollemek mi diyorsun allahım ya 12 yaşındaki çocuğun yapabileceği troll bu ve seninkinde zeki varda noldu serverinde vip hammaddeye giriyorlar
hocam tamamda serverine p100 koyan adam mı mapleri başkasından alan adam mı gitmiş andaval herif p100 koymuş serverine geliyor çemkiriyor "mapler alıntı alıntı alıntıcı"Dostum sakin ol sunucuları karıştırma![]()
Bana maplar degil de pluginler alıntı demişti aynı pluginleri kullanıyordukhocam tamamda serverine p100 koyan adam mı mapleri başkasından alan adam mı gitmiş andaval herif p100 koymuş serverine geliyor çemkiriyor "mapler alıntı alıntı alıntıcı"
her ne ise aynı bokun lacivertiBana maplar degil de pluginler alıntı demişti aynı pluginleri kullanıyorduk![]()
her ne ise aynı bokun laciverti![]()
Teşekkürler yeni spawn hizmete açıldı bir marketi kaldı onuda tam gaz yapıyoruzSunucu hoş duruyor tebrikler