>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
@MrDeichor un yardımı ile serverimiz bu gun +30 u gördü ! Umarım bu başarımızın devamı gelir ! Bütün oyunculara tesekkür ederim iyi aksamlar.

SkyTT

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
Müthiş Ötesi Bir Server Arkadaşlar Tavsiye Ederim Oynadıgım En Iyi Faction Server Buydu tabii ki Daha Yeni Oldugu Icin Builder Biraz Basit Ama Kayra'nin Duzeltecegine Inaniyorum Kurucularımız Cok Calısıyor Bu Server Icin Ben Cok Begendim Sizlerede Tavsiye Ederim

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Müthiş Ötesi Bir Server Arkadaşlar Tavsiye Ederim Oynadıgım En Iyi Faction Server Buydu tabii ki Daha Yeni Oldugu Icin Builder Biraz Basit Ama Kayra'nin Duzeltecegine Inaniyorum Kurucularımız Cok Calısıyor Bu Server Icin Ben Cok Begendim Sizlerede Tavsiye Ederim
Teşekkürler ^_^

Her saat başı event eklenmiştir , her saat başında envanterinize belirli miktar esya ve level gelmektedir ! 16:45 event saati bu arada !

AegeanMan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Sunucudaki pluginlerin hepsi ama hepsi AhmetMelih hocamdan alıntıdır. Böyle dedim diye gelip sunucuma sataştı ._.
senin hiç ama hiç kimseye bişi demeye hakkın yok otur oturduğun yerde kıçın başın ayrı oynamasın oraya buraya sataşma serverine gitmişin para için p100 koymuşun 10 tl den yakında annenide satarsın sen serverde. millet vip hammaddeye giriyor haberin yok (Legendaddy,Davaldasvidanya 2 side benim hesabım :D) serverinde milyon tane bug var haberin yok. bide p100 satman varya herkesin emeğini çalıyorsun millet o kadar 3-4 gün boyunca oynuyor p6 yı zar zor kasıyor
ertesi sabah birisi gelip p100 kes 15 ile tek atıyor.

İşte burada seni trollüyerek paket alıntı olduğunu anlatmaya çalışan bir Deichor var. Mapleride alaydınız milletten toparlayarak. Sunucu kitlende zeki insan olmuyacak zeki insan der tüm sunucular aynı paket yetti der.
buna trollemek mi diyorsun allahım ya 12 yaşındaki çocuğun yapabileceği troll bu ve seninkinde zeki varda noldu serverinde vip hammaddeye giriyorlar

Son düzenleme:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
senin hiç ama hiç kimseye bişi demeye hakkın yok otur oturduğun yerde kıçın başın ayrı oynamasın oraya buraya sataşma serverine gitmişin para için p100 koymuşun 10 tl den yakında annenide satarsın sen serverde. millet vip hammaddeye giriyor haberin yok (Legendaddy,Davaldasvidanya 2 side benim hesabım :D) serverinde milyon tane bug var haberin yok. bide p100 satman varya herkesin emeğini çalıyorsun millet o kadar 3-4 gün boyunca oynuyor p6 yı zar zor kasıyor
ertesi sabah birisi gelip p100 kes 15 ile tek atıyor.

buna trollemek mi diyorsun allahım ya 12 yaşındaki çocuğun yapabileceği troll bu ve seninkinde zeki varda noldu serverinde vip hammaddeye giriyorlar
Dostum sakin ol sunucuları karıştırma ^_^

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucu tamamen 1.8 mi ? 1.7 desteği var mı ?

1.8 ise ormandaki chunklar 1.7 mi 1.8 emi ait ?

Sunucuda edit var mı ?

Sunucu 1.8 ise büyü masası 1.8 deki sisteme göremi işliyor, bunları cevaplasan sevinirim ;( uzun zamandır düzgün 1.8 sunucu arıyorum da ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk