Uzun zaman oldu host taşıma işlemi vs. bu kadar uzun sürmesi ilginç ._.Arkadaşlar forum yavaş yavaş toparlanmaya başlıyor bize ise beklemek düşer.
Bu konuyu okumadınız mı?
https://forum.gamer.com.tr/konu/forum-raporu-8-eyluel-2015.296381/
Nereden biliyorsun belki taşırken hatalar oluşuyor.Uzun zaman oldu host taşıma işlemi vs. bu kadar uzun sürmesi ilginç ._.
Tab2 böyle hatalar olabilirNereden biliyorsun belki taşırken hatalar oluşuyor.
Forum eskiye göre çok iyi olacak ben öyle tahmin ediyorum.Tab2 böyle hatalar olabilirŞu an sorun yok gibi fakat. Sanırım ayaklanmalar işe yaradı.
Sen eskinin nasıl olduğunu bilmiyorsun galibaForum eskiye göre çok iyi olacak ben öyle tahmin ediyorum.
Gruplar falan varmış tek onu biliyorum.Sen eskinin nasıl olduğunu bilmiyorsun galiba![]()
Kısaca forum eskiden daha güzeldi :/Gruplar falan varmış tek onu biliyorum.
Şimdi de güzel.Kısaca forum eskiden daha güzeldi :/
şu an 4 güzelse eskiden 6 güzeldi :/Şimdi de güzel.
Eskiden güzel olan ne vardı ki.şu an 4 güzelse eskiden 6 güzeldi :/
Herkes gerçek anlamda aile gibiydi bir birini tanımayan kişiler ortamda dolaşmayan şahıs oluyordu geneldeEskiden güzel olan ne vardı ki.
Şimdi öyle değil mi?Herkes gerçek anlamda aile gibiydi bir birini tanımayan kişiler ortamda dolaşmayan şahıs oluyordu genelde![]()
Eski üyeler dediğiniz gibi aile gibiydi.Bir birini tanımayan kişiler yeni gelen arkadaşlar ortamda dolaşmayan ve belli bir süre sonra foruma girmeyi bırakan kişiler oluyordu ki bu da herkesin değil sadece bir birlerini tanıyanların aile olduğu anlamına geliyorHerkes gerçek anlamda aile gibiydi bir birini tanımayan kişiler ortamda dolaşmayan şahıs oluyordu genelde