[Küçük Bir Eklenti]Lapisli Serverlere Gelsin ^_^

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaslar Artik Ufak Ufak Skript Yazmaya Basladim.Bu Seferki Skript'im Lapis Icin Özellikle Skript'in Ozellikleri;
Lapis Kasarken Oyunculara yüzdeyle LapisOreden Bir Esya Düsecek!O Eşyayı Kullanacaklar Nasılmı?
/Efsun Yazarak.Eger Bir Oyuncuda 64 Adet SabirTasi Varsa Istedigi Zirh Kask Bot Pantolon Yapabilecek.Su Anda Sadece Elmas Set Ekledim Tüm Setler Koruma 3 Tür.
Bu Skript'in Calismasi Icin "Skript" Adli Eklentinin Serverinizde Kurulu Olmasi Gerekmektedi Ayricak Daha Kullanıslı Olması Icin /Efsun Eklenmiştir./Efsun Kodunun Çalışmaşı Icin Serverinizde "ChestCommands" Adli Ekleentinin Kurulu Olmasi Gerekmektedir.Resimler Ve Kurulum.

Önce Kurulumu Anlatayim.Skript Kodu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Buradaki Kodu Alip Server>Plugins>Skript>Script>___.sk Adinda Bir Dosya Acin (___ Size Kalmis Oraya İstediginiz Adi Girin) Buraya O Kodu Atin Ve Serverde /Skript Reload All Yada /Skript Reload ___ (___Burasi skript Adi) Yazarak Çalıştırın.

ChestCommands Kurulumu;

Buradaki Kodu Alip Server>Plugins>ChestCommands>Menu>___.yml Adinda Bir Dosya Acin (___Isin Demek) Buraya O Kodu Atin Ve Serverde /Cc Reload Yazarak Çalıştırın.
Iste Görüntüler;

Edit:LapisBlocktan Düsen Item Skrit'ini Koymayi Unutmusum :D O Hevesle Iste Burada Onuda Ayni Yere Atin;

Taglist: @MiracOrsMirac

Son düzenleme:

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lapisli fekşın sahipleri ( Türkiye'de Minecraft oynayanların %31 inin lapisli fekşını var.)konuya gelin.

KrallLapisci

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Yani Eee Biliyorsun Ben Farkli Bir Skriptçiyim (Kendini Övme Çabaları Vol:1231251516) Shopkeeper'lada Yapacaktım Ancak Vazgeçtim :D

Biraz Daha Ayarlayıp Ust Sürümünü Yapacagım Söyle v 0.1 Fln Yapalimda Havali Görünelim :D

Rocketaco

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bence Faction zaten battı, Bide bununla dahada kolaylaşıp batmasın. Ben Eskiden Factionda p1 set için Tüm odun havuzunu kazardım, Şimdi 20 Lapis kazıyolar p4 diziyolar, Bide bu server zor demezlermi. İşte o zaman bitiyorum.

AhmetCanSARAC

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teşekkürler Yani Eee Biliyorsun Ben Farkli Bir Skriptçiyim (Kendini Övme Çabaları Vol:1231251516) Shopkeeper'lada Yapacaktım Ancak Vazgeçtim :D

Biraz Daha Ayarlayıp Ust Sürümünü Yapacagım Söyle v 0.1 Fln Yapalimda Havali Görünelim :D
Banada öğyetiymisin abiy [emoji56]

GT-I9300I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi