>|IceMC|< |16 Adet Rütbe|Kendimize Ozgu Boss Sistemi|IcePara|Kutular|1.8.X|

Server güzelmi ?

• Güzel sunucu.

• Yani şöyle böyle .

• Berbat bir sunucu.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucu tamamen 1.8 mi ? 1.7 desteği var mı ?

1.8 ise ormandaki chunklar 1.7 mi 1.8 emi ait ?

Sunucuda edit var mı ?

Sunucu 1.8 ise büyü masası 1.8 deki sisteme göremi işliyor, bunları cevaplasan sevinirim ;( uzun zamandır düzgün 1.8 sunucu arıyorum da ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk
1.8 herşeyiyle . Edit abartı olmadan var , büyü masasi sistemini degistirmeyi bulamadım :/

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Yeter diyordu Neria, beni Tzadiqel olarak etiketleme diye yalvarıyordu.Çünkü ismi Neriaydı...

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Awesome :) Tebrikler çok hoş

Sunucuya dediyseniz tesekkürler ^_^

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Rün nedir ? Vip ödemeleri telefon ile oluyor mu ? Büyü sistemi çok garip. Hakaret kullanımı ara sıra oluyor. Lapis hediyeleri %50 indirilirse daha güzel olabilir. Skin değiştirme plugini görmüştüm kullanmanızı öneririm.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ama tabi ki olabilir böyle durumlar :)
Rün ler eklenecektir, örnegin lapisden acela 2 rünü çikarabiliriyorsunuz rüne sag tikladiginizde belirli bir süreligine acele 2 veriyor , VIP Ödemeleri telefon ve mastercard ile alıyorum su an , Büyü sistemi evet , düzeltmenin yolunu bulamadım , hakaret olayi ise videocuk filan çekiyorum haberin var ise çok aktif olamiyorum arada yeni bir rehber lazım ama 5 tane degistirdim hiçbiri isini yapmıyor , lapis hediyeleri altin demir filan sanirim ? skin degistirmeyi gördümde bilmem tercih etmedim sanirin . Spoiler dekiler için üzgünüm 1 saatlik muteyi verecegim hak edenlere ^_^

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bayram dolayisi ile haftaya pazara kadar yokum o sirada sunucu ile TurkMehmet yani adminimiz ilgilenecektir . Vipler de bayrama ozel indirimdedir . Fiyatlara bakmak icin sunucu icinden /vip yazmaniz yeterlidir. Iyi oyunlar ^_^

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hayırlı bayramlar.
-Bu arada sunucudaki türkçe kullanımı düzelmiş değil, rehber amca saol'sun :)-

İmam osurursa cemaat sı*** !!!

Ama hiç umursama böyle şeyler her zaman her yerde normal *Welcome To Turkey* Kınamak istediğimi düşünme yardımcı olmak istedim. Ve bu tür şeyleri bildirmemi o istedi yoksa uğraşmazdım zaten.
Dostum soylerim de eve gidemiyorum kusura bakma ^.^

GT-S7562 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

/magaza açilmistir , spawn degismistir , /p h artık sadece arsalarda çalışıyor , arsalarda /fly açildi /warp pazar açıldı , sunucu videosu eklendi ^_^

Violis

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sunucumda Reklam Atıyorsunuz :/
Onu Nasıl Halledelim Yani 30 Kişi Falan Reklama Falanmı Gelelim

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Sunucumda Reklam Atıyorsunuz :/
Onu Nasıl Halledelim Yani 30 Kişi Falan Reklama Falanmı Gelelim
Ne reklamı ne sunucusu ? ben bir şey bilmiyorum , cidden :olgun:

üstüne öyle bir şey var isede burada belirttim "
Eğer sunucunuzda IceMC reklamını görürseniz sorumlusu biz değiliz. Sunucumuzda Reklamcı yoktur, olmayacaktır.
" Reklamcımız yok yapan bir oyuncudur belki yani bizim sorumlulugumuzda degil . Eger oyle bir şey cidden var ise özür dileriz.

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
şimdi 100.000 bin lapise çalıntı değil mi diyelim?
100.000 lapis alıntı değil çok güzel :sinirli:

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0