aynenVejataryanları anlamıyorum. Neyin atarı bu ? Bitkilerde canlı o zaman niye elma yiyorsun ?
lo hiç araştırmadın mı haram insan etiYok yani kendileri yemese diğer insanlar yiyor bırakın vejeteryanları onların etinide biz yeriz![]()
![]()
Ben insan eti yiyin demedim ki :/ onlar yemesede başka insanlar yiyor diğer canlılıarın etini demek istedim.lo hiç araştırmadın mı haram insan eti
lo hiç araştırmadın mı haram insan eti
Adam gibi kesilmezse, ben de karşıyım. Acı çektirilmeden, korkutmadan, üzmeden kesersen güzel. Ama, hayvan kaçmasın diye önce ayaklarını kesip, sonra acı çektirilerek parçalarsan, ben de karşıyım. Hele mezbahalar tamamen çok kötü.Yav insanlık tarihinden beri yenilen bir şey neden şimdi "HAYVANLARA EZİYET HAKSIZLIK İŞKENCE" olarak gözüküyor
Tabi savaşlarda insanlık tarihinden beri yapılıyor gerekli yada iyi bir şeymi diyebilirsin ama yaşamak için illa bir ülkeye kabileye köye yada adına ne dersiniz bir yere saldırmanız gerekmiyor![]()
O konuda haklısın tabiAdam gibi kesilmezse, ben de karşıyım. Acı çektirilmeden, korkutmadan, üzmeden kesersen güzel. Ama, hayvan kaçmasın diye önce ayaklarını kesip, sonra acı çektirilerek parçalarsan, ben de karşıyım. Hele mezbahalar tamamen çok kötü.
Şöyle düşün, her canlının bi yaratılış amacı var. Kimisi oksijen üretip nefes almamızı sağlıyor, kimisi ise yememiz için. Yani düzgün kesilirse, et yemek iyidir![]()