Vejeteryanlar için kabus..

Ashan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar benim gibi vejeteryan olup tüm ailesi et yiyen birisi olarak vejeteryanlar için kabus haftasını ilan ediyorum.Hadi görüşürüz.(Neden olduğunu sizde anlarsınız artık)

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yok yani kendileri yemese diğer insanlar yiyor bırakın vejeteryanları onların etinide biz yeriz :) :kbiftek:

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Yav insanlık tarihinden beri yenilen bir şey neden şimdi "HAYVANLARA EZİYET HAKSIZLIK İŞKENCE" olarak gözüküyor :(
Tabi savaşlarda insanlık tarihinden beri yapılıyor gerekli yada iyi bir şeymi diyebilirsin ama yaşamak için illa bir ülkeye kabileye köye yada adına ne dersiniz bir yere saldırmanız gerekmiyor :(

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yav insanlık tarihinden beri yenilen bir şey neden şimdi "HAYVANLARA EZİYET HAKSIZLIK İŞKENCE" olarak gözüküyor :(
Tabi savaşlarda insanlık tarihinden beri yapılıyor gerekli yada iyi bir şeymi diyebilirsin ama yaşamak için illa bir ülkeye kabileye köye yada adına ne dersiniz bir yere saldırmanız gerekmiyor :(
Adam gibi kesilmezse, ben de karşıyım. Acı çektirilmeden, korkutmadan, üzmeden kesersen güzel. Ama, hayvan kaçmasın diye önce ayaklarını kesip, sonra acı çektirilerek parçalarsan, ben de karşıyım. Hele mezbahalar tamamen çok kötü.
Şöyle düşün, her canlının bi yaratılış amacı var. Kimisi oksijen üretip nefes almamızı sağlıyor, kimisi ise yememiz için. Yani düzgün kesilirse, et yemek iyidir :)

ByVandetta

BENİM İÇİN FORUM BİTTİ
En iyi cevaplar
0
Vah Kardeşim Biz Kurban Bayramında Löpür Löpür Etleri Yerken Tadına Doyamazken Siz Et Yemiyorsunuz Ne Kadar Saçma bir şey.Bi Kurban Bayramımız Var Bagri Onu Güzel Geçirelim.Eger Seni Bulursam Zorla Baglar Agzına Et Doldururm :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Adam gibi kesilmezse, ben de karşıyım. Acı çektirilmeden, korkutmadan, üzmeden kesersen güzel. Ama, hayvan kaçmasın diye önce ayaklarını kesip, sonra acı çektirilerek parçalarsan, ben de karşıyım. Hele mezbahalar tamamen çok kötü.
Şöyle düşün, her canlının bi yaratılış amacı var. Kimisi oksijen üretip nefes almamızı sağlıyor, kimisi ise yememiz için. Yani düzgün kesilirse, et yemek iyidir :)
O konuda haklısın tabi :(