Modsuz TerraFirmaCraft | Proje | SweetNetwork

Projem nasıl olmuş sizce ?

• Mükemmel Destek Veriyorum +1

Kullanılan: 18 100.0%
  • Olmamış Tutmaz Destek Vermiyorum -1

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    18

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkese Tekrar Merhaba ..
Yeni bir fikir ile karşınızdayım :I
Daha önce modsuz terrafirmacraft serveri yapıldıysa Veya benim yapacağıma benzeyen bir server varsa bilmiyorum görmedim .. eğer şu an varsa benim yapmama gerek yok zaten ..
SweetNetwork'e böyle bir şey açmaya karar verdim ..
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
işi yattı pek tercih edilmedi oylamaya göre ..

Benim yapacağım şey ''TerraFirmaCraft'' adlı moddan esinlenerek çağ savaşları adlı yeni bir oyun türü olacak ..

Proje hakkında biraz size çıtlatayım '':
oyuna ilk başladığınızda ilk çağ da oluyorsunuz pickaxe gibi şeyler çok sonra yapılabiliyor .. Yerden bulduğunuz sivri taş ve ağaç dalı ve sarmaşık ile craft olarak balta yapabiliyorsunuz .. elle ağaç kesilemiyor .. su kaynaklarının yakınlarına , Mağara girişlerini saman balyası ile örterek yerleşim yerleri kurabiliyorsunuz .. avlanmak için mızrak bulunuyor .. madene ine bilmek için bronz çağına geçmiş olmanız gerekiyor .. bizim şu anki çağımıza kadar gelebiliyorsunuz ..
killeri işleyerek porselen su testisi gibi şeyler yapılabiliyor .. oyunda doğa üstü şeyler olmayacak .. Blok fizikleri uygulamayı düşünüyorum taş toprak vs yer çekiminden etkilenebilecek ..

ilk çağda oynayan birisi ile son çağda oynayan birisi arasındaki dengeyi şu şekilde sağlanacak ;
Her çağ başka bir world dosyasında oynanacak .. yani taramalı tüfek vs mızrak kesinlikle olmayacak .

Evet fikirlerinizi alayım sizce nasıl olmuş ? Anketi yaparak bu proje için destek olabilirsiniz ..
Lütfen anketi yapın sizden para istemiyorum sadece tek bir mouse tıkı .. bunu basarak mousenizin ömrünü azaltmıyorsunuz lütfen ..

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Çok güzel olur bence.Sanırım dünyada ilk olabilirsiniz ama bilmiyorum belki başka yabancı serverlerde yapmıştır.Şimdiden başarılar

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bir ilk ama baya zahmet isteyen bir iş...
Zaten az kaldı okulların açılmasına ama yinede her bilgisayara geçtiğimde gelirim..

Başarılar

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Son düzenleme:

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam benim anlamadığım şey zaten Terrafirmacraft yapmak istediklerinizi bir mod halinde sunuyor. O kadar uğraştıktan sonra yinede modlu olarak yapılmışın birebir olarak yapabileceğinizi düşünmüyorum, eksikler açıklar elbet olacak. Onun yerine modlu bir sunucu açıp içinde terrafirmacraft'da bulunsa bence sizin için hem daha kolay hemde daha fazla içerik ekleme imkanınız olur üstüne kendi modlarınızı yazarsanız. Ha derseniz ki hizmet verdiğimiz kitledeki kullanıcıların bilgisayarları modları kaldıramaz, oyuncular modları kuramaz, o zaman başka launcherları kullanarak veya kendi yaptığınız launcher ile oyunculara hizmet vermelisiniz. Yani modlu oynayan kişi sayısı az ancak minecraftın geleceği de malesef şahsi fikrim olarak vanilla olarak kalmayacak, modlu sunucular yurtdışında çok popüler yakın zamanda ülkemizde de popüler olmaya başlayacağını düşünüyorum.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam benim anlamadığım şey zaten Terrafirmacraft yapmak istediklerinizi bir mod halinde sunuyor. O kadar uğraştıktan sonra yinede modlu olarak yapılmışın birebir olarak yapabileceğinizi düşünmüyorum, eksikler açıklar elbet olacak. Onun yerine modlu bir sunucu açıp içinde terrafirmacraft'da bulunsa bence sizin için hem daha kolay hemde daha fazla içerik ekleme imkanınız olur üstüne kendi modlarınızı yazarsanız. Ha derseniz ki hizmet verdiğimiz kitledeki kullanıcıların bilgisayarları modları kaldıramaz, oyuncular modları kuramaz, o zaman başka launcherları kullanarak veya kendi yaptığınız launcher ile oyunculara hizmet vermelisiniz. Yani modlu oynayan kişi sayısı az ancak minecraftın geleceği de malesef şahsi fikrim olarak vanilla olarak kalmayacak, modlu sunucular yurtdışında çok popüler yakın zamanda ülkemizde de popüler olmaya başlayacağını düşünüyorum.
Toplumumuzun modlu serverlere alerjisi var bunu öğrenmelisin ..

Prototp

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toplumumuzun modlu serverlere alerjisi var bunu öğrenmelisin ..
Gerekli koşul ve kolaylık sağlandıktan sonra bence bahsettiğiniz alerji ortadan kalkacaktır. Ayrıca bir süre sonra insanlara normal minecraft sıkıcı gelmeye başlayacaktır hocam, ne kadar farklı oyun tipleri çıkarsa çıksın bir süreden sonra tıkanacak ve modlu sunuculara ihtiyaç olacak, erkenden yerini kapan sunucular bu işte şanslı olacak yinede siz bilirsiniz bunlar benim yorumlarım tabi dinleyip dinlememek sizin kararınız, iyi günler :) :)

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gerekli koşul ve kolaylık sağlandıktan sonra bence bahsettiğiniz alerji ortadan kalkacaktır. Ayrıca bir süre sonra insanlara normal minecraft sıkıcı gelmeye başlayacaktır hocam, ne kadar farklı oyun tipleri çıkarsa çıksın bir süreden sonra tıkanacak ve modlu sunuculara ihtiyaç olacak, erkenden yerini kapan sunucular bu işte şanslı olacak yinede siz bilirsiniz bunlar benim yorumlarım tabi dinleyip dinlememek sizin kararınız, iyi günler :) :)
Tekrar söylüyorum hepinizin yorumu benim için çok değerli .. Bahsettiğin olayın , WhiteList denilen olaydan farkı kalmıyor .. Zaten en başta modlu sunucu kurmasını hiç bilmiyorum .. kursamda mutlaka saçma sapan hata çıkacak .. oyuncular bağlanamayacak lag olacak vb.
Hadi Diyelim her şey dört dörtlük tamamlandı ..
Peki olmayan oyuncu ile sunucu nasıl hareket edecek ?
Gelir olmadan giderler nasıl kapatılacak ..
Bütcemiz belirli ve kısıtlı .. Yeterince açığı kapatacak parayı bulamazsak tamamen zarar ederiz . ki zarar etmek şu anda en son isteyeceğim şey .

Millet sunucuya mod kurarsam sunucunun basitliğinden şikayet edecektir . Benim bir şey yapmama gerek kalmayacak ki her şeyi mod zaten paket gibi kuruyor ..
bu nedenle emek olmayan bi sunucuda pek oynamayı düşünmezler .. Yapacağım şeyin "Hazır plugin paketini kurup hazır map ile server " açmaktan farkı kalmayacak ..

Eğer minecraftın normal hali ile daha önce yapılmamış bir şey yapabilrsem ilgi görecektir .

Her şey tamamlandı oyuncu eksiğini zamanla kapattık diyelim oyuncu arttıkca farklı bilgiler , beyinler ortaya çıkacak bu olaylada yeni beyinler modun açıklarını bulacak .. modu ben yapmadım ki nasıl açığını kapatabilirim ?

Eğer sunucunun tüm kodlarının authoru ben olursam açıkları nasıl yazdıysam kapatabilirim .. olay bundan ibaret .. al sana açıklama doya doya oku :I

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
< < Videoya gitmek için linke tıklamalısın ..
Sistem Tanıtımı Videosu ..

Son düzenleme:

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Textureler,Toprağın Düşmesi,Kil Çiçekleri,Kilden Kalıplar,Vazoda Maden Eritme,Yeryüzünde Bulunan Madene Göre Aşağıda Maden Ocağı Olması Falan Bunlar Bayağı Uğraştırır Diye Düşünüyorum.TFC yi Bayağı Severdim(En Azından Bilgisayarımı Göçertene Kadar)Bu Modsuz Olacağı İçin Pek Sıkıntı Çıkacağını Sanmıyorum.Bol Şans Sviit NedVorkh

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tekrar söylüyorum hepinizin yorumu benim için çok değerli .. Bahsettiğin olayın , WhiteList denilen olaydan farkı kalmıyor .. Zaten en başta modlu sunucu kurmasını hiç bilmiyorum .. kursamda mutlaka saçma sapan hata çıkacak .. oyuncular bağlanamayacak lag olacak vb.
Hadi Diyelim her şey dört dörtlük tamamlandı ..
Peki olmayan oyuncu ile sunucu nasıl hareket edecek ?
Gelir olmadan giderler nasıl kapatılacak ..
Bütcemiz belirli ve kısıtlı .. Yeterince açığı kapatacak parayı bulamazsak tamamen zarar ederiz . ki zarar etmek şu anda en son isteyeceğim şey .

Millet sunucuya mod kurarsam sunucunun basitliğinden şikayet edecektir . Benim bir şey yapmama gerek kalmayacak ki her şeyi mod zaten paket gibi kuruyor ..
bu nedenle emek olmayan bi sunucuda pek oynamayı düşünmezler .. Yapacağım şeyin "Hazır plugin paketini kurup hazır map ile server " açmaktan farkı kalmayacak ..

Eğer minecraftın normal hali ile daha önce yapılmamış bir şey yapabilrsem ilgi görecektir .

Her şey tamamlandı oyuncu eksiğini zamanla kapattık diyelim oyuncu arttıkca farklı bilgiler , beyinler ortaya çıkacak bu olaylada yeni beyinler modun açıklarını bulacak .. modu ben yapmadım ki nasıl açığını kapatabilirim ?

Eğer sunucunun tüm kodlarının authoru ben olursam açıkları nasıl yazdıysam kapatabilirim .. olay bundan ibaret .. al sana açıklama doya doya oku :I
Modlu ve pluginli server kurabiliyosunda sıkıntı iş oda baya bir zor oluyor.

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Modlu ve pluginli server kurabiliyosunda sıkıntı iş oda baya bir zor oluyor.
Yani Adam Diyorki Mesela Atıyorum Sen Hiç Para Olmadan Nitradodan Server Alabilirmisin??Yada Mesela Ne Diyeyim Örneğin Steam.CS:GO da Bıçakları Hiç Bedavaya Aldınmı?Üzgünüm Ama her şey Para Karşılığı :(.Lag Olmaması İçin Ram Lağzımki Ram İçinde Para Lağzım.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani Adam Diyorki Mesela Atıyorum Sen Hiç Para Olmadan Nitradodan Server Alabilirmisin??Yada Mesela Ne Diyeyim Örneğin Steam.CS:GO da Bıçakları Hiç Bedavaya Aldınmı?Üzgünüm Ama her şey Para Karşılığı :(.Lag Olmaması İçin Ram Lağzımki Ram İçinde Para Lağzım.
Nitrado ile alakası yok ben gidip şu an hamachili modlu ve pluginli server açabilirim ama hamachili olunca bir şey olmuyor.

Sadece 1 mod olacak ve bir kaç plugin sorun olacağını sanmıyorum.

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server kurmak ile ilgili bilgim yok. .d Sadece normal server kurulumunu biliyorum onuda birileriyle oynamak için yapıyorum.