Sunucuyu açmadan önce bir kaç ay yabancı faction sunucularda oyna.Bu işin oyuncu tabanını anla.(Neler oyuncular için çok sinir bozucu oluyor vb.)Sunucunun tutacağını düşünüyorum.50+ olur ancak lapisli sunucuların arasında ne kadar tutunabileceğin bir soru :/Ya forumda çok uzun zamandır görüyorum lapis var diye hiçbir servere girmiyorlar bende lapissiz hard bir sunucu açmayı düşünüyorum![]()
Onun da lapisten farkı yok.2011 de Lapis mi Vardı Taşların Arasına %1 elmas koyup anti-**** ı o bölgede aktif edip taş kazdırıyordum. elmas kazdığında direk 1 level geliyordu
hiç olmazsa takır takır lapis kazıp ucuza satmıyorlar sürekli takır takır xp kasamıyorlar ve taş ıda bu sayede kazmış oluyorlar.Onun da lapisten farkı yok.
Ama mantık aynı. Yapımcının hiç emeği yok. 2 günde we ile map yap, alıntı pluginleri editlemeden koy vip sat para kazan.hiç olmazsa takır takır lapis kazıp ucuza satmıyorlar sürekli takır takır xp kasamıyorlar ve taş ıda bu sayede kazmış oluyorlar.
Bunu bana mı diyorsun yani? World Edit Map, Alıntı Plugin ? Dostum Emin Ol şu an Sunucu Açsam Türkiyedeki ilk 3 e Rahatlıkla Girerim 2012 de Zaten Girdim O Sıralar Son Oyuncu Yoktu Bile. Benim Tek Problemim Mimar Maddi Açıdan Hiçbir Problemim Yok Ama Mimar Bulamıyorum.Ama mantık aynı. Yapımcının hiç emeği yok. 2 günde we ile map yap, alıntı pluginleri editlemeden koy vip sat para kazan.