Lapissiz Hard bir faction server açsam tutarmı?

Tutar mı?

• Tutar

Kullanılan: 4 40.0%
  • Tutar ama başını

Kullanılan: 6 60.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ben Furkan,
Betacraft'a ayrı bir sunucu daha eklseme ve bu sunucu Hard - Lapissiz - Editsiz - Hammaddesiz vs. olsa tutarmı?
Yani gelicek olan varmı eğer varsa yoruma belirtebilir mi?

Kritex

Engineer
En iyi cevaplar
0
Tutar, ama büyük bir azim, çaba ve sabır göstermen gerek. Özellikle sabır kısmının altını çiziyorum. İyi şanslar

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tutar Ama Güzel Sistemler Eklemen Lazım Görevler Falan Filan İşte

caandalek

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya forumda çok uzun zamandır görüyorum lapis var diye hiçbir servere girmiyorlar bende lapissiz hard bir sunucu açmayı düşünüyorum :)

BlankInkNK

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya forumda çok uzun zamandır görüyorum lapis var diye hiçbir servere girmiyorlar bende lapissiz hard bir sunucu açmayı düşünüyorum :)
Sunucuyu açmadan önce bir kaç ay yabancı faction sunucularda oyna.Bu işin oyuncu tabanını anla.(Neler oyuncular için çok sinir bozucu oluyor vb.)Sunucunun tutacağını düşünüyorum.50+ olur ancak lapisli sunucuların arasında ne kadar tutunabileceğin bir soru :/

TurkishCaptain

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2011 de Lapis mi Vardı Taşların Arasına %1 elmas koyup anti-xray ı o bölgede aktif edip taş kazdırıyordum. elmas kazdığında direk 1 level geliyordu

TurkishCaptain

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ama mantık aynı. Yapımcının hiç emeği yok. 2 günde we ile map yap, alıntı pluginleri editlemeden koy vip sat para kazan.
Bunu bana mı diyorsun yani? World Edit Map, Alıntı Plugin ? Dostum Emin Ol şu an Sunucu Açsam Türkiyedeki ilk 3 e Rahatlıkla Girerim 2012 de Zaten Girdim O Sıralar Son Oyuncu Yoktu Bile. Benim Tek Problemim Mimar Maddi Açıdan Hiçbir Problemim Yok Ama Mimar Bulamıyorum.