Hiç düşünmedimBir sorum olacak neden Kristal "Wars"? Kristal Savaşları veya Crystal Wars yapsan daha iyi olmaz mıydı?
Sky Chambers: Crystal Edition olabilirSky Chambers Falanda Olabilir Belki Ama Senin Fikrin Senin Kararın.
[Asıl Yazı]
Bayağı Güzel Olabilir Hani Sırf Bunun İçin İngili[çç]ler Çalıp Bizim Oynumuz Diye Sunabilir Yani Dikkat![]()
Scoreboard eklemedimaltın'ımızı görmek için napıcaz? scoreboard yaparsın inş., bence adalar ufak oluyor moba gibi yapabilirsen güzel olur, bayrak ele geçirme gibi olmamış nedeni herkes herkesin bayrağını görüyor ve bir adım ötede block ile gitme çok zor olur hatta imkansız olabilir hiç blockla gidildğine şahit oldun mu yani 3-4 kişi toplayıp denedin mi çünkü ben ada'da tek olsam ve ok yay alır sürekli patlatırım ok bitse bile bişi olmaz para geliyor, biraz sıkıntı olur o açıdan, onun dışında güzel olmuş proje.
yaparken uzak gibi gözüktü bitince çok yakın olduğunu anladıkAdalar birbirine daha uzak olabilir, koordinatlar verilir sizde o koordinata yol yapmaya çalışırsınız böyle daha iyi olur. Adam zaten karşında hemen koyarsın kesersin biraz uzaklık lütfen![]()
O nasılElimde minigame framework'u var hemen yazayım mı![]()
Sorunsuz minigame yazabiliyorum demek.Ama güvenlik açısından kendim yazar kullanırım söyleyim ._.O nasılne kadar kullanışlı ?
Bence en iyisi insanın kendi yazması. Para ile özel istek üzerine yaptığım pluginlerde bile birüsü küçük açık-bug oluyor. Bazısını kapatıyorum bazısına üşeniyorum.Sorunsuz minigame yazabiliyorum demek.Ama güvenlik açısından kendim yazar kullanırım söyleyim ._.
Bence en iyisi insanın kendi yazması. Para ile özel istek üzerine yaptığım pluginlerde bile birüsü küçük açık-bug oluyor. Bazısını kapatıyorum bazısına üşeniyorum.
Büyük ihtimalle başkalarıda böyle yapar. O yüzden hazır şeylere hep uzak durmuşumdur
Ama kendi rival kingdoms pluginlerimde en ufak açığı bile kapatıp en iyi hale getirmeye çalışıyorum![]()
satıl almak mı gerekiyor?Sorunsuz minigame yazabiliyorum demek.Ama güvenlik açısından kendim yazar kullanırım söyleyim ._.
satıl almak mı gerekiyor?
kendi lib'in mi?Hayır,Dünyanın parasını verseler vermem.Sonra saçma sapan skripterim diye birçok kişi çıkacak.Ek fantaziye gerek yok.