Kristal Wars - Önerileriniz, Görüşleriniz.

Bu plugini bu haliyle satın alır mıydınız ?

• Evet.

Kullanılan: 7 36.8%
  • Hayır.

Kullanılan: 4 21.1%
  • Hayır (Ben fakirim.)

Kullanılan: 8 42.1%

• Kullanılan toplam oy
    19

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir sorum olacak neden Kristal "Wars"? Kristal Savaşları veya Crystal Wars yapsan daha iyi olmaz mıydı?

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sky Chambers Falanda Olabilir Belki Ama Senin Fikrin Senin Kararın.
[Asıl Yazı]
Bayağı Güzel Olabilir Hani Sırf Bunun İçin İngili[çç]ler Çalıp Bizim Oynumuz Diye Sunabilir Yani Dikkat :p

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sky Chambers Falanda Olabilir Belki Ama Senin Fikrin Senin Kararın.
[Asıl Yazı]
Bayağı Güzel Olabilir Hani Sırf Bunun İçin İngili[çç]ler Çalıp Bizim Oynumuz Diye Sunabilir Yani Dikkat :p
Sky Chambers: Crystal Edition olabilir :D çünkü farklı versiyonlarıda olacak.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
altın'ımızı görmek için napıcaz? scoreboard yaparsın inş., bence adalar ufak oluyor moba gibi yapabilirsen güzel olur, bayrak ele geçirme gibi olmamış nedeni herkes herkesin bayrağını görüyor ve bir adım ötede block ile gitme çok zor olur hatta imkansız olabilir hiç blockla gidildğine şahit oldun mu yani 3-4 kişi toplayıp denedin mi çünkü ben ada'da tek olsam ve ok yay alır sürekli patlatırım ok bitse bile bişi olmaz para geliyor, biraz sıkıntı olur o açıdan, onun dışında güzel olmuş proje. (yorumlara pek bakmadım)

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Adalar birbirine daha uzak olabilir, koordinatlar verilir sizde o koordinata yol yapmaya çalışırsınız böyle daha iyi olur. Adam zaten karşında hemen koyarsın kesersin biraz uzaklık lütfen :D

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
altın'ımızı görmek için napıcaz? scoreboard yaparsın inş., bence adalar ufak oluyor moba gibi yapabilirsen güzel olur, bayrak ele geçirme gibi olmamış nedeni herkes herkesin bayrağını görüyor ve bir adım ötede block ile gitme çok zor olur hatta imkansız olabilir hiç blockla gidildğine şahit oldun mu yani 3-4 kişi toplayıp denedin mi çünkü ben ada'da tek olsam ve ok yay alır sürekli patlatırım ok bitse bile bişi olmaz para geliyor, biraz sıkıntı olur o açıdan, onun dışında güzel olmuş proje.
Scoreboard eklemedim :D süreyi, altını ve puan durumunu orada yazarım.
şu an altını shopdaki en alt sağ kısımdan görebiliyoruz.

ok satın alınmıyor. 1 tane okun var ve attıktan 15 saniye sonra tekrar geliyor.
15 saniyeyi eğer bloğa vurursak 25 saniye sonra gelir tarzı bir şey yapabilirim. Ama daha 2 kez test ettik pek bir sorun olmadı.

Adalar birbirine daha uzak olabilir, koordinatlar verilir sizde o koordinata yol yapmaya çalışırsınız böyle daha iyi olur. Adam zaten karşında hemen koyarsın kesersin biraz uzaklık lütfen :D
yaparken uzak gibi gözüktü bitince çok yakın olduğunu anladık :D Son haline getirildiğine uzaklaştırıp deneriz.

___
Birde moba gibi boş kaleler fikri aklıma çok yattı. küçük küçük adalar olur ve orayı ele geçirip düşmanının ana kalesine gitmeye çalışılabilir.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sorunsuz minigame yazabiliyorum demek.Ama güvenlik açısından kendim yazar kullanırım söyleyim ._.
Bence en iyisi insanın kendi yazması. Para ile özel istek üzerine yaptığım pluginlerde bile birüsü küçük açık-bug oluyor. Bazısını kapatıyorum bazısına üşeniyorum.
Büyük ihtimalle başkalarıda böyle yapar. O yüzden hazır şeylere hep uzak durmuşumdur :D

Ama kendi rival kingdoms pluginlerimde en ufak açığı bile kapatıp en iyi hale getirmeye çalışıyorum :)

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Bence en iyisi insanın kendi yazması. Para ile özel istek üzerine yaptığım pluginlerde bile birüsü küçük açık-bug oluyor. Bazısını kapatıyorum bazısına üşeniyorum.
Büyük ihtimalle başkalarıda böyle yapar. O yüzden hazır şeylere hep uzak durmuşumdur :D

Ama kendi rival kingdoms pluginlerimde en ufak açığı bile kapatıp en iyi hale getirmeye çalışıyorum :)

Bunu "Fikrimi kullanmana izin veriyorum" olarak kabul ediyorum ._.