Mockingjayy
Obsidyen Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Hard/Lapissiz faction diye bir şey yok ki. Factionda zaten lapis yoktur,Türklerin oynadığı faction değil [emoji19]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bunu anlatmak sıkıntı epey.Faction'da hammadde olmaz desek şöyle derler.Yaaa ben şöyle böyle yapamam şöyle böyle yapmak isteseyidim survival oynardım.Öncelikle bu algıyı yıkmak lazım.Yabancı sunucularda hammadde olan tek sunucu türü prison'dur mesela ondada mantığa uysun diye.Hard/Lapissiz faction diye bir şey yok ki. Factionda zaten lapis yoktur,Türklerin oynadığı faction değil [emoji19]
Faction plugini olan her server factiondur (!)Hard/Lapissiz faction diye bir şey yok ki. Factionda zaten lapis yoktur,Türklerin oynadığı faction değil [emoji19]
Ne verelim onlara nasıl bir şey uzatalım ?Tutabilir aslında fakat lapis yoksa onlara başka bir şey vermelisin
Peki bu oduncu nasıl olsunOduncu olmazsa olmaz diyim sana eskiden oduncu vardı alooooo ses.
büyük olsun betadaki lapis gibi satmada olsun ama elmas balta satmıcaksınız elmas satıcaksınız elmas alarak yapıcaz kılıçdır odur budur şudur.Peki bu oduncu nasıl olsun