Yardım edin Joined the game mesajını nası silebilirim.

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Essentials < config > allow-silent-join-quit Diye Arat Burayı Off Yap. > custom-join-message: Diye arat buranın karşısını sil "none" yaz > custom-quit-message buranın karşısını sil "none" yaz >

MrDeichor

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bu Minecraft'ın sunucuya ek eklenti eklemeden olan bir eklentisi. Spigot.yml'den düzenleyebilirsin.

MrDeichor

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam çok özür dilerim.
LegendaryMessages plugini ile halledebilirsin.

SPİGOT.yml de yalnızca ,
Kod:
  whitelist: You are not whitelisted on this server!
  unknown-command: Unknown command. Type "/help" for help.
  server-full: The server is full!
  outdated-client: Outdated client! Please use {0}
  outdated-server: Outdated server! I'm still on {0}
  restart: Server is restarting
Bunlar varmış.

DawBabyNewyorkCity

Ankara Dikmeni
En iyi cevaplar
0
Kardeşim dediğin şey ile bir alakası yok legendarymessage plugini zaten yok bu pluginle kaynaklanan bir şey değil bn sadece bu yazıyı kaldırmak istiyorum
announcer plugini bende biliyorum

DawBabyNewyorkCity

Ankara Dikmeni
En iyi cevaplar
0
Giriş çıkış mesajlarını boş bıraksam ne olucakki gine gelicek çünkü LegendaryMessage pluginiyle alakası bile yok.
(Bu arada denedim)

Blackpink35

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Legendary messages plugini ile oyundaki çoğu mesajı editleyebilirsin. Plugini yükledikten sonra join mesajlarını pluginin klasöründen ayarla. Olucaktır.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HakanGuzelgulgen

Bir Stack
En iyi cevaplar
0
Çok basit 2 skript ile bu mesajları kolayca kapatabilirsiniz.
on join:
set the join message to ""
on quit:
set the quit message to ""

alico245

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeş Çözüm Çok Basit Essentials In Config.yml Sine Giriyorsun Orada Aşağılarda join-message gibi bir şey yazıyor Orada Büyük İhtimal Join The Game %player% Gibi bir şey Yazıyodur Onu Siliyosun Fakat "" Yı Silmiyosun Sonra Kaydedip SErvere Yükleyip Sw Yi Resetliyorsun
İyi Forumlar...

AssetGroup

[AF]AloneFellow, Farkı Yaşa.
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, Sorunu Farklı bir Plugin tetikliyor olabilir, Lakin Şunda olma olasılığını düşünüyorum, " Server.Properties " Türünde olan dosya içeriğindeki " announce-player-achievements=true " (False) Değerini vererek deneyebilir misin.
Olmadıysa, Pluginleri araştırarak ne gibi seçenekler sunduğuna bakabilir hangisinde olduğunu bulabilirsin.