CHATCONTROL adlı Eklentiyi nasıl çalıştırabilirim?

MineHeal

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
CHATCONTROL adlı Eklentiyi nasıl çalıştırabilirim? Ne yaparsam yapayım hata verdi.

Hata;

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
chatcontrol ün kullandığın sürümünü değiştirmeyi dene ? daha düşük bir sürümü seç ..
v5.1.6 80 bin indirme var .. Eğer bu çalışmazsa daha da düşüğünü indir örneğin ;
v4.4.5 bundada 100 bin indirme var ..

MineHeal

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
chatcontrol ün kullandığın sürümünü değiştirmeyi dene ? daha düşük bir sürümü seç ..
v5.1.6 80 bin indirme var .. Eğer bu çalışmazsa daha da düşüğünü indir örneğin ;
Hemen deniyorum.

Aynı hata.. En iyi sunucumu Nitrado'da 4 kişilik alarak orda tamamlamak.

MineHeal

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
ChatControlü ne yapacaksın başka bir şey kullan ?
Ya ben tam olarak şöyle bir şey istiyorum. Mesela "aaaaaaaaaaaaaa" yazınca onu "a" göndericek. "AAAAAAAAAAAAAAA" yazınca onu "A" göndericek. Her cümlesinin sonuna nokta koymak olucak. Diğer sunuculardaki gibi uyarı felan vermesini istemiyorum. Üst üste spam yapamıcak uyarı vermeden. Göndermicek onu.

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Ya ben tam olarak şöyle bir şey istiyorum. Mesela "aaaaaaaaaaaaaa" yazınca onu "a" göndericek. "AAAAAAAAAAAAAAA" yazınca onu "A" göndericek. Her cümlesinin sonuna nokta koymak olucak. Diğer sunuculardaki gibi uyarı felan vermesini istemiyorum. Üst üste spam yapamıcak uyarı vermeden. Göndermicek onu.
Bunları Farklı Pluginler Kullanarak Yapabilirsin Baş Harfi Büyük Olcan Diyon Essentials'dan Ayarlanıyo Sona Nokta Koyulcak Oda Essentials'dan Ayarlanıyo