Denedim. Latest sürümü spigot.1.8.8 R0.1-SNAPSHOT bu sürümü kullanmayı denedinmi
Nasıl yani?javayı 8 yaptınmı
Hayır şu an da sunucumun eklentilerini yapmak için kendi Bilgisayarımı kullanıyorum.nitrdamu kullanıyorsun
Yinede teşekkürler.o zaman bilemiyroum kardeşim
Hemen deniyorum.chatcontrol ün kullandığın sürümünü değiştirmeyi dene ? daha düşük bir sürümü seç ..
v5.1.6 80 bin indirme var .. Eğer bu çalışmazsa daha da düşüğünü indir örneğin ;
v4.4.5 bundada 100 bin indirme var ..
Aynı hata.. En iyi sunucumu Nitrado'da 4 kişilik alarak orda tamamlamak.chatcontrol ün kullandığın sürümünü değiştirmeyi dene ? daha düşük bir sürümü seç ..
v5.1.6 80 bin indirme var .. Eğer bu çalışmazsa daha da düşüğünü indir örneğin ;
v4.4.5 bundada 100 bin indirme var ..
ChatControlü ne yapacaksın başka bir şey kullan ?Hemen deniyorum.
Aynı hata.. En iyi sunucumu Nitrado'da 4 kişilik alarak orda tamamlamak.
Ya ben tam olarak şöyle bir şey istiyorum. Mesela "aaaaaaaaaaaaaa" yazınca onu "a" göndericek. "AAAAAAAAAAAAAAA" yazınca onu "A" göndericek. Her cümlesinin sonuna nokta koymak olucak. Diğer sunuculardaki gibi uyarı felan vermesini istemiyorum. Üst üste spam yapamıcak uyarı vermeden. Göndermicek onu.ChatControlü ne yapacaksın başka bir şey kullan ?
Bunları Farklı Pluginler Kullanarak Yapabilirsin Baş Harfi Büyük Olcan Diyon Essentials'dan Ayarlanıyo Sona Nokta Koyulcak Oda Essentials'dan AyarlanıyoYa ben tam olarak şöyle bir şey istiyorum. Mesela "aaaaaaaaaaaaaa" yazınca onu "a" göndericek. "AAAAAAAAAAAAAAA" yazınca onu "A" göndericek. Her cümlesinin sonuna nokta koymak olucak. Diğer sunuculardaki gibi uyarı felan vermesini istemiyorum. Üst üste spam yapamıcak uyarı vermeden. Göndermicek onu.