PraciansFVR
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
nerden güncellicemEkran Kartı Driverların Güncel Değil Nvidianın Sitesinden güncellemen lazım eğer olmuyorsa ekran kartın eskidir
nerden güncellicemEkran Kartı Driverların Güncel Değil Nvidianın Sitesinden güncellemen lazım eğer olmuyorsa ekran kartın eskidir
nerden güncellicem söylermisin??Ad tanımlı değil, driver eksik olabilir. Saçma geldi. Bende şu şekilde mesela
![]()
Olması gereken bu
Bi şekilde tam modelini öğrenip Nvidia'dan yükleyeceksin.nerden güncellicem söylermisin??
nerden öğrenicem şimdi öffBi şekilde tam modelini öğrenip Nvidia'dan yükleyeceksin.
Driver Pack programı ile otomatik indirtebilirsin. Sakın ama sakın Driver Booster kullanma az daha ekran kartını yakıyodum crash dump mavi ekran çıkıyodu açılışta ve res atıyodu. Ama Drvier Pack iyidir.nerden öğrenicem şimdi öff
bit ararken ekran kartının bit ini yazıyoruz dimiBi şekilde tam modelini öğrenip Nvidia'dan yükleyeceksin.
bit ararken ekran kartının bit ini yazıyoruz dimi
Dediğim programı yüklersen o otomatik bulup yükler: Driver Pack.kasanın dışında nvidia GeForce diye etiket buldum![]()
![]()
![]()
kasanın markasını yazıp site de yazanı bulcamMesela :
![]()
bit ararken ekran kartının bit ini yazıyoruz dimi
ben köydeydim babam attırdığı için fazla bilgim yokHayır Format Atmadan önceki ekran kartı neydi? Mesela Benim Windows 7 iken ekran kartım radeon x1550 ydi win 10 oldu microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı dedi driver güncelledim kendisine geldi ( Diğer Bilgisayarımda)
geforce 630 muşHayır Format Atmadan önceki ekran kartı neydi? Mesela Benim Windows 7 iken ekran kartım radeon x1550 ydi win 10 oldu microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı dedi driver güncelledim kendisine geldi ( Diğer Bilgisayarımda)