Kanal Yardım Teşekkürler.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumdan kanala destek bekleme. Ben kanalımı paylaştım, kanalım 74 video 73 abone. Buraya açmadan önce 69 aboneydi o 4 aboneye çok teşekkürler fakat etkisi hiç olmadı. 2 hafta falan olmuştur konuyu açalı. Milletin kanal 30 video 1000 abone biz video sayısından az aboneye sahibiz. Kısacası burdan destek bekleme.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu forumdan kanala destek bekleme. Ben kanalımı paylaştım, kanalım 74 video 73 abone. Buraya açmadan önce 69 aboneydi o 4 aboneye çok teşekkürler fakat etkisi hiç olmadı. 2 hafta falan olmuştur konuyu açalı. Milletin kanal 30 video 1000 abone biz video sayısından az aboneye sahibiz. Kısacası burdan destek bekleme.
Adam haklı ama yine de biraz yararı olabilir (gerçekten az). Bence büyümek için ilk önce bir kitle belirleyin kitleyi kazandıktan sonra zaten farklı videolar koymaya başlarsınız falan filan takip eder işte. Reklam önemli bir de o var. Son olarak bu işi ciddi düşünüyorsan kaliteli ol (mikrofon, kayıt programı, bilgisayar gibi aletlerden ve mizahından bahsediyorum).

Direwolf20

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yavaş Yavaş Atıyorum Minecraft sunucumuz açılsın onuda atmayı Düşünüyoruz

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kanalın güzel hoşda birde abona sayın fazla olsaydı :( @TheRedstoneEngineer arkadaşın dedigi gibi forumdan pek çok şey bekleme kaç gün olmuş konuyu açalı 6 abonen var yani forumdan abone olan malesefki yokmuş ginede başarılar. :)

yentibaba

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
abonen oldum kardeşim. başka destek isteyen varsa konuma ulaşsın. her türlü destek olurum.

Direwolf20

Yeni Üye
En iyi cevaplar
0
Yorumlarınız İçin Gene Teşekkür Ederim 6 Abone 6 Abonedir Böyle Böyle Yükselicez .