- En iyi cevaplar
- 0
Ben sunucun açık zannediyordum, eğer sana da uygun olursa bana skript hocalığı yapar mısın?teşekkür ederim kardeşim, sunucu açacağım, ona gerekli skriptleri kodluyorum işte, bazılarını forumda paylaşıyorum spoiler gibi düşün![]()
Ben sunucun açık zannediyordum, eğer sana da uygun olursa bana skript hocalığı yapar mısın?teşekkür ederim kardeşim, sunucu açacağım, ona gerekli skriptleri kodluyorum işte, bazılarını forumda paylaşıyorum spoiler gibi düşün![]()
olur tabikide , nerede takılırsan özel mesaj atabilirsin, veya direk numaramı alıp whatsappdan bile yazabilirsin müsait olursam cevaplarımBen sunucun açık zannediyordum, eğer sana da uygun olursa bana skript hocalığı yapar mısın?
Kardeş bence sen kendin yap yoksa istekler bitmiycek
Ahaha süpersinbukkit forumunda tonlarca var trade scripti onlardan farklı yapcaksan ne ala, yok onların kodlarina bakip ben yaptim diyeceksen hic boşuna uğraşma.
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sadece super olduğum kismi aliyorum [emoji14]Ahaha süpersinonların koduna bakıp yapmadım emin ol
Videoyu izleyebilirsiniz
bende başka birşeyi alacagını tahmin etmemiştim :koş:sadece super olduğum kismi aliyorum [emoji14]