Okul Sabahı

Ilk Gün Sıkıcımıydı Yoksa Eğlencelimi?

• Lanet olsun böyle güne.

Kullanılan: 24 70.6%
  • Gayet eğlenceliydi bence.

Kullanılan: 10 29.4%

• Kullanılan toplam oy
    34

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Yaw konuşmak kolay da bir üst sınıfımda olan kızın peşinden 3 kişi koşunca benim tenefüs mekanıma gelip kaybolun burdan diyince bir şey yapamıyorsun sonra bizimkileri tolayıp 10 kişi gidiyorum orayı dağıtıyoz sonra kız biraz daha topluyo sonrası çete savaşları gibi zaten

kelle19

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
UcanKofte vay be bizim okulumuz İmam hatip sınıfta 3 erkege 1 erkek düşüyo :D yani sınıfta kız yok :D
21 tane erkek var kızları sadece tenefüslerde görüyoruz :( bıktık artık bu cileden abi koyun sınıfa kızları milli eyitim bakanlıgıı imam hatiplileri kısırlaştırıyonuz yapmayın ne olur :D

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Geçen sene 7 de ders başlar 1 de çıkardım okuldan, tüm liselerin 8 derse geçirildiğini öğrenince şok geçirdim ;(
*rota virüsü kapmışım bir hafta raporluyum xd*

Sent from my iPhone using Tapatalk

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İlk günden 8 ders gördürdüler erken bırakmadılar ayol, 10 ders var bizde alooo ses 5:40 da okuldak çıkmak filan alooo.

THE_Crash

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
altıncı sınıfa geçtim en çirkin kızların olduğu sınıftayım güzel kızlar yan sınıfta arkadaşlık ortam yok hepsi tek bir grup gibi kurallarına baş kaldıranı dışlıyorlar hiç kimsenin kahrını çekmem

sabahçı öğlenci sistemi çok kötü bir sistem

Moderatör tarafından düzenlendi:

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
altıncı sınıfa geçtim en çirkin kızların olduğu sınıftayım güzel kızlar yan sınıfta arkadaşlık ortam yok hepsi tek bir grup gibi kurallarına baş kaldıranı dışlıyorlar hiç kimsenin kahrını çekmem

sabahçı öğlenci sistemi çok boktan bir sistem
Altıncı sınıfta ne sevgilisi,sakin git ders çalış ;(

Sent from my iPhone using Tapatalk