Acaba ölürmüyüm -_-

Manyakwolf

հεгօաօlբ
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Hemen geçer diyorlar. (Sözlüğün yalancısıyım)
Ancak 6 hafta sonunda hala hastalığa sahipsen, ciddi olabilirmiş. Eğer müdahale olmazsa gerçektende kötü şeyler olabilir. O yüzden doktoruna sıklıkla git.
Ve tabii ki geçmiş olsun efenim. :)

MeapBoy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Güzel Sana İşaret Veriyorlar Git İyilik Yap Ölüceksin Diye xd

-Geçmiş Olsun .s

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
umarım o selamımı söyle dediğin kişi gerçekten sandığın kişidir :/
Kim olursa olsun bir dostum gibi görüyorum.
Hemen geçer diyorlar. (Sözlüğün yalancısıyım)
Ancak 6 hafta sonunda hala hastalığa sahipsen, ciddi olabilirmiş. Eğer müdahale olmazsa gerçektende kötü şeyler olabilir. O yüzden doktoruna sıklıkla git.
Ve tabii ki geçmiş olsun efenim. :)
Sağolasın , bende az önce baktım öyle imiş , her ihtimale karşı 2 adet iğne aldım yanıma bişi olursa arkadan pıt pıt ^_^

Ne Güzel Sana İşaret Veriyorlar Git İyilik Yap Ölüceksin Diye xd

-Geçmiş Olsun .s
Belki hayatımın son anlarıdır ^_^ Sağolasın :p

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölmessin İnşallah Ağlarım Arkandan [Ölürsen Cs:Go nu bana ver nasıl vereceksin onuda sen çöz artık] :D

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
benxe ölmezsin

s3mini ile gonderilmistir
Bilemiyorum yani hıyarda çıkabilir ^^
Ölmessin İnşallah Ağlarım Arkandan [Ölürsen Cs:Go nu bana ver nasıl vereceksin onuda sen çöz artık] :D
Ağlamassın -_- veririz dert etme :/
Ürtiker neden olur ?
Stres,genetik faktörler (Irsi vs.),aspirin gibi bazı ilaçların kullanımında,gıdalarda bulunan katkı maddeleri,kabuklu deniz ürünleri,kakao,süt,balık,yumurta,kuru yemişler...

Ölür'müyüm acaba ?
6 Haftadan kısa sürmesi akut ürtiker,6 haftadan uzun olması ise kronik ürtiker anlamına gelmektedir.

Çevremi nasıl etkiler ?
Bulaşıcı bir hastalık değildir.Kronik ürtiker senelerce sürebilir.

Nasıl tedavi olabilirim ?
Tedaviden önce ürtikere sebep olan faktörler ortadan kaldırılmayı hedeflenir. Tedavilere yanıt verilmezse psikolojik stresle tetiklenen bir ürtiker söz konusu olabilir,psikologa başvurulur.

"Arigatooo kakashi sensee" yerine "Bay mükemml"i ben alabilirim sahibi izin verirse :)
Malesefki "Bay mükemmel" lakabının anısı var ^^

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ölmezsin bir şey olmaz baktın %50 ihtimalden fazla kafana göre takıl en azından mutlu gidersin :|

Biraz soğuk oldu sanki ama :|

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Bizim bir arkadaşta da mı vardı bu ne, normal hayatına devam ediyordu. (Kötüye bir şey olmaz endişelenmene gerek yok kısaca.) Alerjik hassasiyet kaynaklı bir şey. Ne zaman başladı tam olarak?