Acaba ölürmüyüm -_-

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Ölmezsin bir şey olmaz baktın %50 ihtimalden fazla kafana göre takıl en azından mutlu gidersin :|

Biraz soğuk oldu sanki ama :|
Dost acı söyler ^^

Bizim bir arkadaşta da mı vardı bu ne, normal hayatına devam ediyordu. (Kötüye bir şey olmaz endişelenmene gerek yok kısaca.) Alerjik hassasiyet kaynaklı bir şey. Ne zaman başladı tam olarak?
Dün fakat normal olanlardan biraz daha fazla bende örneğin gözlerim bile şişti önümü göremiyordum dün ^^

Şimdi ise yine çıkmaya başladı ...

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Dost acı söyler ^^

Dün fakat normal olanlardan biraz daha fazla bende örneğin gözlerim bile şişti önümü göremiyordum dün ^^

Şimdi ise yine çıkmaya başladı ...

(Eğer daha önceden yoktuysa bu rahatsızlığın) 3 gün içinde birden değişen şeyi bilmemiz gerek.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Akşam bakarım şu anlık biraz doluyum mükkemmel bey ^^

(3-4 gün sonra kaşıntıdan yerinde duramayacak hale geleceksin, belki bir haftaya kan proteinlerinin bir kısmı çökelecek ama hala beni iğnelemeye çalışıyorsun; son enerjini daha faydalı şeylere sakla bence.)

Geçmiş olsun tekrardan.

Ragnarak

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
(3-4 gün sonra kaşıntıdan yerinde duramayacak hale geleceksin, belki bir haftaya kan proteinlerinin bir kısmı çökelecek ama hala beni iğnelemeye çalışıyorsun; son enerjini daha faydalı şeylere sakla bence.)

Geçmiş olsun tekrardan.
Moralimi bozmaya geldin sanırım ^^ her ihtimale karşı yanımda 2 iğne var ^_^

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Ölür müsün bilmem ama mesajım olsun dedim :(
Umarım spam olarak saymazlar .s