R
Reloven
Ziyaretçi
Merhabalar Sunucuda 2 Kişi Oldugumuzdan Dolayı Herşeye Yetişemiyoruz Ve En Kısa Zamanda Açmak İstiyoruz Bunun İçin Görevleri Ve Görevlerdeki Diyologları Sizlerin Oluşturmasını İstiyoruz. Bu Görevlerin Belli Kriterleri Var Aşşagıdaki Kriterlere Uyarak Bize Görev Yazarak Yardımda Bulunabilirsiniz.
Yardım Eden Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkürler (:
Kriterler;
Görevdeki Karakterler Karakter1 Karakter2 Olarak Adlandırılacak.
Görev Seçenekleri x Tane x Mobundan Öldür, Bana Şu Eşyaları Getir, Benim İçin Şuraya Gidip Bilgi Al Tarzında Olmalıdır.
Görevler Ne Aşırı Kısa Neden Aşırı Uzun Olmamalı (Min 3 Aşamalı Max 10 Aşamalı Olabilir)
Görevleri Seçilen Ve Sunucuda Kullanılan Arkadasların İsimlerini Elbette Biryere Ekleyecegiz
Emekleriniz Karşılıksız Kalmayacaktır.
Dilerseniz Görevi Yorum Atabilir, Özel Mesaj Atabilir Yada Bilgisayarınızda txt Türünden Kaydedip Upload Edebilirsiniz.
Önemli Not;
Lütfen Görevleri Sunucunun Bir MmoRpg Sunucusu Oldugunu Unutmadan Yapiniz. Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz.
Yardım Eden Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkürler (:
Kriterler;
Görevdeki Karakterler Karakter1 Karakter2 Olarak Adlandırılacak.
Görev Seçenekleri x Tane x Mobundan Öldür, Bana Şu Eşyaları Getir, Benim İçin Şuraya Gidip Bilgi Al Tarzında Olmalıdır.
Görevler Ne Aşırı Kısa Neden Aşırı Uzun Olmamalı (Min 3 Aşamalı Max 10 Aşamalı Olabilir)
Görevleri Seçilen Ve Sunucuda Kullanılan Arkadasların İsimlerini Elbette Biryere Ekleyecegiz
Dilerseniz Görevi Yorum Atabilir, Özel Mesaj Atabilir Yada Bilgisayarınızda txt Türünden Kaydedip Upload Edebilirsiniz.
Önemli Not;
Lütfen Görevleri Sunucunun Bir MmoRpg Sunucusu Oldugunu Unutmadan Yapiniz. Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz.