Yardım> Heroes of Minecraft İçin Görev Tavsiyesi :)

R

Reloven

Ziyaretçi
Merhabalar Sunucuda 2 Kişi Oldugumuzdan Dolayı Herşeye Yetişemiyoruz Ve En Kısa Zamanda Açmak İstiyoruz Bunun İçin Görevleri Ve Görevlerdeki Diyologları Sizlerin Oluşturmasını İstiyoruz. Bu Görevlerin Belli Kriterleri Var Aşşagıdaki Kriterlere Uyarak Bize Görev Yazarak Yardımda Bulunabilirsiniz.

Yardım Eden Arkadaşlara Şimdiden Çok Teşekkürler (:

Kriterler;
Görevdeki Karakterler Karakter1 Karakter2 Olarak Adlandırılacak.
Görev Seçenekleri x Tane x Mobundan Öldür, Bana Şu Eşyaları Getir, Benim İçin Şuraya Gidip Bilgi Al Tarzında Olmalıdır.
Görevler Ne Aşırı Kısa Neden Aşırı Uzun Olmamalı (Min 3 Aşamalı Max 10 Aşamalı Olabilir)

Görevleri Seçilen Ve Sunucuda Kullanılan Arkadasların İsimlerini Elbette Biryere Ekleyecegiz :) Emekleriniz Karşılıksız Kalmayacaktır.

Dilerseniz Görevi Yorum Atabilir, Özel Mesaj Atabilir Yada Bilgisayarınızda txt Türünden Kaydedip Upload Edebilirsiniz.

Önemli Not;
Lütfen Görevleri Sunucunun Bir MmoRpg Sunucusu Oldugunu Unutmadan Yapiniz. Merak Ettiklerinizi Sorabilirsiniz.

fyreUK

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayal Gücüm Çok Yüksektir İstersen Sunucuda Yardım Edebilirim Böyle Konularda
+
... Krallığına Gidip Bilgi Topla
... Zindanından ... Adlı Muskayı Bana Getir
15 Tane Ölümün Gözlerini Öldürüp 1 Tanesini Bana Getir [Enderman]
10 Tane Canlı Bomba Barutu İstiyorum [Creeper]
Kaşif'le Konuşup Bu Arazinin Haritasını Getir
+
Aklıma Geldikçe Söylerim Skypen Falan Varsa :D

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bugünlerde mmorpg yapanlarda azaldı, sana plugin konusunda yardım edebilirim, yazma olsun bulma olsun destek ya da her hangi bir eklenti konusunda :) kodlama konusunda da kendimi geliştirmiş olurum hem :) ö.m ile ulaşabilirsin istersen, görev konusu ciddi bi konu mmorpg için eğlenceli ve sunucuda görev için gezerken sıkmıycak şeyler bulmalısın, premium hesabın varsa wynncraft'a girip nasıl güzel mmo yapılır bakabilirsin.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Karakter1(Erkek):Hey maceracı çabuk gel!Dün akşam kız kardeşim ###'ı bavulunu toplar iken gördüm,ses çıkartmamıştım.Sabah kalktığımda ise yerinde yoktu.Genelikle ??????? limanında balıkçılar ile takılır.Lütfen onu bulmama yardım et!

-Oyuncu ???????? Limanına gider,Balıkçı ile konuşur;

Karakter2(Erkek):###'mı? Kaybolmuş mu?Bizim balıkçılardan birisi ile gitmiş olabilir.Olmayada bilir,bilmem anlatabildim mi.Bak ilgilenmem gereken önemli işlerim var.Benim için 10 adet balık tutarsan işlerimi hızlandırmış olursun.Belki o zaman aklım yerine gelebilir.

-Oyuncu 10 Adet Balık tutar;

Karakter2(Erkek): Sağol,bir an işi birakacağını sanmıştım.### kaçmış demek.Bizim balıkçı *** ile ara sıra konuşuyorlardı.***'da yakın arkadaşım olur.Köy dışında küçük bir kulubesi olduğunu söylemişti.Oraya bakabilirsin.

-Oyuncu Köy dışındaki küçük kulubeye gider;

Karakter3(Kız):Çabuk kurtar beni burdan!Bu herifin lafına inanıp evden kaçtım.Beni buraya kitledi.Çabuk abime bildirip beni kurtarmasını iste!Çabuk ol,bazı şeyler için çok geç olabilir!

-Oyuncu 1.Karakter'e gider;

Karakter1(Erkek):Hohh,içime su serptin.Sağol,vakit kaybetmeden gitmem gerek.Al buda ödülün
??????'a liman ismi,###'a kız ismi,****'da bir erkek ismi verirsen daha iyi olur.

Uzun olmuş olabilir .s

R

Reloven

Ziyaretçi
bugünlerde mmorpg yapanlarda azaldı, sana plugin konusunda yardım edebilirim, yazma olsun bulma olsun destek ya da her hangi bir eklenti konusunda :) kodlama konusunda da kendimi geliştirmiş olurum hem :) ö.m ile ulaşabilirsin istersen, görev konusu ciddi bi konu mmorpg için eğlenceli ve sunucuda görev için gezerken sıkmıycak şeyler bulmalısın, premium hesabın varsa wynncraft'a girip nasıl güzel mmo yapılır bakabilirsin.
Teşekkürler :) Zaten Örnek Aldıgımız Sunucuların Başında Geliyor WynnCraft. Özelden Ulasacagım.
Edit: Özel Mesajın Kapalı :)