Neden Youtube kanalları tutulmuyor ?

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Bütün bunların sebebi Çocuk (vld) kitle. Ne yeni kanallar ne de düşük aboneli kanallar bu kitlenin umrunda. İngilizce öğrenip yabancı kanal açasım yok değil s.s.

LoudCloin

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Benim düşüncem söyleki : Bol bol ve kaliteli video çek , çeşitli oyunlar oyunca , üstüne bot al , mis gibi kanal. yanılmıyorum değilmi ? (kanalım 1 senelik 400 abone bile değil.)

yaş konusunda sıkıntı yok lise 1 im artı kanalı açalı 1 sene oldu.
Yasş
Benim düşüncem söyleki : Bol bol ve kaliteli video çek , çeşitli oyunlar oyunca , üstüne bot al , mis gibi kanal. yanılmıyorum değilmi ? (kanalım 1 senelik 400 abone bile değil.)

yaş konusunda sıkıntı yok lise 1 im artı kanalı açalı 1 sene oldu.
Yaş uygun 1 senede kaç abone kastın peki?

MC4FUN

play.mc4fun.net
Aktif Üye
En iyi cevaplar
4
1. yaş en az +18 olacak 2. olarak ekibin olcak izleyen kişi gülücek 3. olarak 150 200bin abonesi olan youtubere parayı basıp beraber 5-6 video ceken bu kadar :)

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Let's Play serileri fazlasıyla sıkıcı,çeşitli oyunlarda tutorial -how to **- tarzında videolar çekin,yeni güncel oyunları tanıtın oynayın. Videoda eğlenceli,kitleye hitap eden bi dil ile konuşun. Bunlar yeterli şahsen

Sent from my iPhone using Tapatalk

Life Hunter

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Emek harcanması gerek. Zaman harcanması gerek. Hiçbirinizin açtığınız youtube kanallarına gerçekten EMEK harcadığını düşünmüyorum.