YasşBenim düşüncem söyleki : Bol bol ve kaliteli video çek , çeşitli oyunlar oyunca , üstüne bot al , mis gibi kanal. yanılmıyorum değilmi ? (kanalım 1 senelik 400 abone bile değil.)
yaş konusunda sıkıntı yok lise 1 im artı kanalı açalı 1 sene oldu.
Yaş uygun 1 senede kaç abone kastın peki?Benim düşüncem söyleki : Bol bol ve kaliteli video çek , çeşitli oyunlar oyunca , üstüne bot al , mis gibi kanal. yanılmıyorum değilmi ? (kanalım 1 senelik 400 abone bile değil.)
yaş konusunda sıkıntı yok lise 1 im artı kanalı açalı 1 sene oldu.
300 abone kastım.Yasş
Yaş uygun 1 senede kaç abone kastın peki?
300 abone kastım.
valla bilemiyorum 300.000 abone yazılarını falan görünceHiç Fena Bir Rakam Değil.
Demeye Çalıştığım Şeyde Tam Buydu "Kendine Özgün İçerik"youtube de oyun kanalından bol ne var senin onlardan farkın ne ki biz sana abone olalım
Demeye Çalıştığım Şeyde Tam Buydu "Kendine Özgün İçerik"
HUNHAR ve fütürsuzca oynamam işe yarar inş.youtube de oyun kanalından bol ne var senin onlardan farkın ne ki biz sana abone olalım
tutar ama :/HUNHAR ve fütürsuzca oynamam işe yarar inş.
valla bilemiyorum 300.000 abone yazılarını falan görünce![]()
eyw hacı :ASDFASFYaw sen o Ayakkabı Kanallarına bakma hayatında 400 Kişiyi bir arada görmemiş insansın boşver devam et.
sen çok biliyormuşsun o zaman. ben kaç kere dersime ara verip saatlerce video çektim.Emek harcanması gerek. Zaman harcanması gerek. Hiçbirinizin açtığınız youtube kanallarına gerçekten EMEK harcadığını düşünmüyorum.