- En iyi cevaplar
- 0
Çok kötülüyorsunuz oyunu hatta sizin yüzünüzden bile düzgün karakterli oyuncular girmiyor olabilir.Oynayacaksa da özel lobide 5v5 yapsın öbür türlü zevk alınamaz bence.
Çok kötülüyorsunuz oyunu hatta sizin yüzünüzden bile düzgün karakterli oyuncular girmiyor olabilir.Oynayacaksa da özel lobide 5v5 yapsın öbür türlü zevk alınamaz bence.
Kötülemedim.Çok kötülüyorsunuz oyunu hatta sizin yüzünüzden bile düzgün karakterli oyuncular girmiyor olabilir.
Kötülemedim.
↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑LoL konusunda asla başlama şimdiden söyleyeyim.
Bu bir düşünce oyun hakkında arkadaşa bir öneride bulundum o kadar farkındaysan oyun hakkında yorum yapmadım.↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
Bu da kötülemek oluyor hatta diğerki forumdaki imzan bile kötülüyor.
Asla başlama'nın neresi öneri? Bu insanlarda ön yargıya sebep olur.Neyse daha fazla cevap yazmıyacağım spam olarak geçebilir.Bu bir düşünce oyun hakkında arkadaşa bir öneride bulundum o kadar farkındaysan oyun hakkında yorum yapmadım.
eclipse'i dene çok seversin
Adamım boş ver oynasın ya : ) Dota oynaması aşırı zor olur. LoL daha kolay bir oyun MOBA'ya alışması için. Sonra kendine güveni gelince Dota 2 ' ye geçer : )LoL konusunda asla başlama şimdiden söyleyeyim.
LOL'e başlamam boşu boşuna sövdürtmem kendime ._.Adamım boş ver oynasın ya : ) Dota oynaması aşırı zor olur. LoL daha kolay bir oyun MOBA'ya alışması için. Sonra kendine güveni gelince Dota 2 ' ye geçer : )
Survival dedikMario , minecraft , metin2 , lol , GtaTurk![]()
MayınKraftSurvival dedik![]()
Hmm maynkıraft forumunda maynkıraft öneriyosunuz tşkMayınKraft