Daha ne istiyosun işte kanallındaki videoları gayet uygun çek kaliteli ve eğlenceli çek daha yi olur 300 abone az bi abone deil ama 1 yıla göre az :/300 abone kastım.
Daha ne istiyosun işte kanallındaki videoları gayet uygun çek kaliteli ve eğlenceli çek daha yi olur 300 abone az bi abone deil ama 1 yıla göre az :/300 abone kastım.
bencedeDaha ne istiyosun işte kanallındaki videoları gayet uygun çek kaliteli ve eğlenceli çek daha yi olur 300 abone az bi abone deil ama 1 yıla göre az :/
Ama buna şükretbencede![]()
haklısın :asgsdagtdAma buna şükret![]()
haklısın :asgsdagtd
Kanalının Linkini Atar mısın?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
son yüklediğin videoya sadece 20 saniye baktım daha fazla dayanamadım bilmiyorum sanki o kadar aboneye göre izlenmen çok az neyse bir şey demek istemiyorum :/Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Çok çalışmak önemli değil verimli çalışmak önemlidir diye bir laf vardır hiç duydunmu? Saatlerce video çekmek ile iyi bir şey yapılmaz, o harcayacağın saati verimli harcaman gerekir. Ya abi her şeyden şunu bir düşüneceksin: "Ben başka biri olsam bu video yu izlermiydim?". Bu tür şeyleri düşünerek video çekilmesi gerek.sen çok biliyormuşsun o zaman. ben kaç kere dersime ara verip saatlerce video çektim.
tabikide verimli harcamaya çalışıyorum saatlerimi. ve her geçen gün de daha fazla emek sarfediyorum...Çok çalışmak önemli değil verimli çalışmak önemlidir diye bir laf vardır hiç duydunmu? Saatlerce video çekmek ile iyi bir şey yapılmaz, o harcayacağın saati verimli harcaman gerekir. Ya abi her şeyden şunu bir düşüneceksin: "Ben başka biri olsam bu video yu izlermiydim?". Bu tür şeyleri düşünerek video çekilmesi gerek.
kardeş eğer bir sunucudan 70 tl ye vip alsaydın ve iki hacker gelip senin oyununun içine etseydi nabardın ?Başlıklarda Büyük Harf Kullanılır. İnsanların senin kaliteli bir kanalın olmasını anlamaları için Thumbnail eklemelisin videolarına. Abone sayısı umurunda olmasın. Hep karşında 40.000 Kişi varmış gibi düşünerek video çek. Kanal adı daha farklı olabilirmiş. Profesyonel olabilmek için Çırak olman ve Çıraklıktan para kazanman lazım. Profesyonelin anlamı bu çünkü. Sık sık canlı yayınlar yap. Az abonem var diye az video da çekme. Her gün yada Haftada en az 3 video çekme abone artışında yararına olacaktır.
He bu arada Ben kanal adı konusunda hiç düşünmeden Ad ve Soyadımı kullanırım. Ama sen böyle başladıysan hiç kanal Adı değiştirmeni önermem.
He bu arada birde videoda hack açmak da güzelmiş...
Abone oldum şanslısın :sıkarım:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
adminle arkadaşlarmış. ve rahat ol. HİÇBİR ZAMAN onun gibi olaylar dışında hile kullanmam. şahsi yeminim var.Banlatırdım.
adminle arkadaşlarmış. ve rahat ol. HİÇBİR ZAMAN onun gibi olaylar dışında hile kullanmam. şahsi yeminim var.