[Yardım] Kişiye Özel Cobblestone Generator..

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Merhaba Benim Bir İsteğim Olacaktı Bunu Bir Kaç Yerde Gördüm Ancak Araştırınce hiçbir Yerde Bulamadım :( İsteğim Şudur:
Kişiye Özel Bir Cobblestone Generator Yani Demeğe Çaşlıştığım:
PHP:
if {asd.%player%} grater than 10:
Eğer asd.%player% 10 dan Fazlaysa O Adamın Cobblestone Generatorunden %5 İhtimalle Iron Ore Çıkmasını İstiyorum. Ama Herkezınki Farklı Olacak Yani Benimki 5 ken Benim Cobblestone Generatorumden Sadece Normal Cobblestone Çıkıcak Arkadaşınki 10 - 11 iken Onunkinden Iron Ore Çıkıcak.
Bunu Yapabilecek Arkadaş Varsa Çok Minnettar Kalırım.
Not: Biliyorum Çok Konu Açıyorum, Çok İstekte Bulunuyorum Ama Hem Kendimi Geliştirmeye Çalışıyorum Hemde Serverimi Geliştirmeye Çalışıyorum.
@Minecraftplayerr
@Axel102
@Switcher
@Bartuzen
@NeonSpade
@MhaWTHoR
@ReMaKeR
Yardımcı Olabilicek Varsa Lütfen Yardım Etsin.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İhtimali random olarak yapabilirsin ama bu değer çok saçmalayabilir bence mesela;
İron çıkma ihtimali %70 gibi birşeyde çıkabilir

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
plugini var mı bilmiyorum kendim yazıyım dedim yani, ama pek emin değilim yapıcağımdan böyle ufak şeyler için skript kullanmak daha mantıklı

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kırık taşın, generator den çıktığını nasıl anlayacağız bilmiyorum. Çakıl mantığı gibi kırıktaşı yere koyup yeniden kırabilir?
Yoksa eğer demir çıkarsa taş çıkmayacak mı? :S

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Her Cobblestone Ya Da Normal Stone Kırdığında. Ancak Ben Bunu Sadece Cobblestoneden Sonra Iron Ore Çıkmasını İstiyorum Dedim Ancak Ben Bunu Arttırıcam Mesela Her Iron Ore Kırdığında asd1.%player% e 1 Ekliyecek Sonra O da 10 Olduğunda İçinden Redstone Ore Çıkıcak Falan Yani Hem Kırıcağı Maden Sayısı Hem de Madenler Arttırılabilir Ve Maden Eklenebilir Olması Lazım.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
her cobble kırıldığında asd verisi artacaksa nasıl düşücek? yani adam 10 tane kırar ve sonra hep demir çıkma şansı olucak?

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bunun Plsini Buldum. Ancak İngilizce Seviyem Düşük Olduğundan Pek Bir Şey Anlamıyorum Ve Düzeltemiyorum Sana Plsini Versem Bana Config.yml sini Türkçeleştirip Atarmısın Tekrar ? Plugin Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.