[Yardım] Kişiye Özel Cobblestone Generator..

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Verirsen Çok Güzel Olur Peki Bu Senin Vereceğini Bu McMMO Seviyesine Bağlayabilir miyiz ? Birde Bana Bu Pluginde Lazım O Yüzden Söylemiştim. Zahmet Olmazsa Boş Bir Vaktinde Türkçeleştirebilir misin ?

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Verirsen Çok Güzel Olur Peki Bu Senin Vereceğini Bu McMMO Seviyesine Bağlayabilir miyiz ? Birde Bana Bu Pluginde Lazım O Yüzden Söylemiştim. Zahmet Olmazsa Boş Bir Vaktinde Türkçeleştirebilir misin ?
türkçeleştirme yapmıyorum sadece yazıyorum, ayrıca buyur dediğin şeyin plugini
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

denemedim hata çıkma olasılığı çok az çıkarsa bana ö.m ile ulaş

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ne Kadara Yapabilirsin ? Birde Bu Plugini Nasıl Editleyeceğim Ben ? Config Dosyası Gelmedi. Ben Eclipse Kullanmayı Bilmiyorum. :(
verdiğim plugin editlenmesine gerek yok editlenicek bişi yok çünkü adam sadece block kırıcak ve şansla eşya vericek bunun için editlensine gerek yok, para konusunda 10-30tl arası değişebilir, plugin ve senin isteklerin ne kadar sürerse,

darqanqel123

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ama Adamın Kıracağı Blok Sayısını Belirlemek Falan Onları Editlemek İstiyordum Ben Birde Fazla Bir Şey İstemiyorum Mining Skill İstiyorum Sadece O Kadar Ama Bunun Editlenmesi Lazım Aynı McMMo Daki Gibi.

eklenti

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama Adamın Kıracağı Blok Sayısını Belirlemek Falan Onları Editlemek İstiyordum Ben Birde Fazla Bir Şey İstemiyorum Mining Skill İstiyorum Sadece O Kadar Ama Bunun Editlenmesi Lazım Aynı McMMo Daki Gibi.
tmm biraz düzenleyip config'lisini vericem birazdan.