Sohbet lo

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar neden bilmiyorum ama bir şey paylaşmak istedim. Bari konu gereksiz olmasın, sizin de böyle bir paylaşım isteğiniz varsa lütfen paylaşın :|

Söylemek istediğim şey:
Bugün okula giderken benim dinlediğim tarzda şarkı dinleyen bir kız gördüm! Cinsiyetini belirtiyorum çünkü hangi kız dubstep dinler ki? Hala şaşkınlığım üstümde çok garip geliyor, bir yandan da iyi bir şey ama. Ve bu arada sınıfımızdaki akıllı tahtaya birileri zamanında PES 4 yüklemiş :D açtık oynadık.

Siz de konuşun :|

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Okuldan çıkarken 2 martı okulundan çatısında hoş olmayan bir şey yapıyordu bugün kız erkek öğretmenlerden tut müdürüne kadar herkes gördü.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay.
Bırakma onu, az bulunur onlardan. Hehe

Bende sınıfa yeni gelen birine aşık oldum resmen. Kız çok güzel değil fakat nedense ben genelde güzel olmayan kızlara aşık olurum. İç güzelliğinin çok güzel olduğuna eminim onun <3 Ya da gelip geçici bir şeydir. Bilemiyorum c( :

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vay.
Bırakma onu, az bulunur onlardan. Hehe

Bende sınıfa yeni gelen birine aşık oldum resmen. Kız çok güzel değil fakat nedense ben genelde güzel olmayan kızlara aşık olurum. İç güzelliğinin çok güzel olduğuna eminim onun <3 Ya da gelip geçici bir şeydir. Bilemiyorum c( :
Ben "aşk" işlerini pek sevmiyorum :| , sadece biraz dikkatimi çeken bir olaydı ve çok şaşırdım. Sana iyi şanslar :D

Edit: Mantık hatası "sadece biraz dikkatimi çeken bir olaydı ve çok şaşırdım"

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Neden aslanım ya. Mide yemek, böbrek su, kalp de sevgi ister. Aç bırakma kalbini.
bence kalp kan ister XD aşk işleri iyidir fakat seni dersinden eder. o yüzden okuyan liseli kardeşlerime önerim değildir özellikle lise 1 de yeni uyum sağlamaya çalışanlara :D lise 2 ye geçin sonra kafanıza göre

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
1 kere olacak tam olacak bence en mantıklısı bu hem daha lise 1'deyim lo. Çok ters gelen bir konu bana :| .
Lise 1 de seçerken dikkatli olmak lazım bir de. O yaşlarda kızların bir dediği 2 saat sonrasını tutmuyor. Kendimi dev aynasında görmeyi sevmem ama fiziği iyi ve yakışıklı biriyim. Kızlar genelde ya yanında gezdirip diğer kızlara hava atmak için, ya da para için ilişki kurmaya çalışıyor. Bende uzak durmaya çalışıyorum halimce. Alengirli işler kısacası. Bu arada Lise 1 ders olarak gerçekten çok önemlidir. Derslerin ipini ya tuttun ya tutmadın. Kendi kaderini kendin belirleyeceksin : ) Üniversite de kendisi gelir zaten. Lisede bulaşma dediğin gibi.