Sohbet lo

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
hayatımın özeti kalktım şirkette kahvaltımı yaptım çalıştım geldim ve uyucam :/

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
herobrayn gerçek mi ?

*gizli olmayan gizli yazı: bunun konu ile alakasını anlamayıp rapor eden kişilerin dikkatli düşünüp mesajımdaki inceyi bulmasını istemekteyim.
20. uyarıyı almak istemiyorum

TrRolLing

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sınıfta bir kız var biz "Soru Gız" diyoz hoca Cabir Bin Hayyanı anlatıyo diyor işte bu islam aleminin kimyasının babasıdır diyor.Bu kız hocam neden islam...

Sonra sınıfta devrimci olacam diye geçinen bir çocuk var devrim yapıcam bu Orta Doğu İslam devleti kuracam diyor daha dün çocuk saçı uzun diye okula alınmadı...

Garip bir fen lisesi :/

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lisenin ilk haftasındki en deyişik anım:
Sınıfta hiç kafa dengi insan yok ilk 3 gün falan mal mal oturdum ful kimseyle arkadaş olmaya çalışmadım falan en son sıkıntıdan ******* edicem(ciddi ciddi düşündüm o kadar sıkıcıydı yani) biriyle konuşayım dedim ders boş 2 çirkin bi güzel kız bi de bi dal yalak(çiftlik hayvanlarının su kabı) oturmuşlar bu dal yalak güzel kıza yazıyor güzel kızın arkasından sıraya eğildim yukardan kuş bakışı kızın memelerine bakıyorum ne konuşuyosunuz ben de konuşayım falan dedim bu dal yalak anladı nereye baktıgımı kaş göz yapmaya ıslık çalmaya falan başladı kız anladı bakamadım.
mutlu son

OneMoreTime

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sınıfta hiç kafa dengi insan yok ilk 3 gün falan mal mal oturdum ful kimseyle arkadaş olmaya çalışmadım falan en son sıkıntıdan ******* edicem(ciddi ciddi düşündüm o kadar sıkıcıydı yani) biriyle konuşayım dedim ders boş 2 çirkin bi güzel kız bi de bi dal yalak(çiftlik hayvanlarının su kabı) oturmuşlar bu dal yalak güzel kıza yazıyor güzel kızın arkasından sıraya eğildim yukardan kuş bakışı kızın memelerine bakıyorum ne konuşuyosunuz ben de konuşayım falan dedim bu dal yalak anladı nereye baktıgımı kaş göz yapmaya ıslık çalmaya falan başladı kız anladı bakamadım.
mutlu son
Üzdün kanka :D

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
mutlu son
heyt be işte aradığım gerçeklik seviyesi bu