Merak ettiğim şeyler.

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizin hakkınızda meraklıyım. Hobileriniz nelerdir? Fobileriniz nelerdir? Bu konuya bakmış olan herkes hakkında bilgi edinmek istiyorum. Ama bu bilgiler lütfen kişilik ve psikolojik (zihinsel, neyse siz anlamışsınızdır) bilgiler olsun yaş veya doğum yeri gibi şeyler umurumda değil. Neden bu kadar şey merak ediyorum? Çünkü bana benzer biri var mı diye bakıyorum. Bu benzerliği kişisel ve zihinsel olarak değerlendireceğim tabi ki. Ha bir de idealleriniz nedir?

Aklıma gelip de merak ettiklerim:
@BurnerTroll , @Rayandu , @İnanılmaz , @EminGny , @TheRedstoneEngineer

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
meraklı, hoş, yakışıklı (B)), zeki biriyim :) hobilerim müzik dinlemek, oyun oynamak, arada kod falan yazıyorum kafa esince. fobilerim şu anlık sadece yükseklik sanırım :D

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
meraklı, hoş, yakışıklı (B)), zeki biriyim :) hobilerim müzik dinlemek, oyun oynamak, arada kod falan yazıyorum kafa esince. fobilerim şu anlık sadece yükseklik sanırım :D
Ne tür bir zekaya sahipsin? Ne tür şarkılar dinliyorsun? Ne konularda merak sahibisin? Ne tür oyunlar oynarsın?

NOT: Sınırı aşarsam söyleyin :|

Thepoisonn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hobilerimde CNC FREZE-TORNA SolidWorks Autocad MasterX SL kullanmak var ayrıca Metal müzik dinlemeyi severim Rockda dinlerim bazen çok severim fobilerim karanlıktan korkarım psikolojik olarak sosyalfobi hastasıyım yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum ve biraz tipsizim Axl Rose hayranıyım.

Edit: Suzuka Nakamoto ve Yo-Landi Visser özel ilgi alanımdır :D

Son düzenleme:

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hobilerimde CNC FREZE-TORNA SolidWorks Autocad MasterX SL kullanmak var ayrıca Metal müzik dinlemeyi severim Rockda dinlerim bazen çok severim fobilerim karanlıktan korkarım psikolojik olarak sosyalfobi hastasıyım yaklaşık 2 yıldır tedavi görüyorum ve biraz tipsizim Axl Rose hayranıyım.

Edit:Suzuka Nakamoto ve Yo-Landi Visser özel ilgi alanımdır :D
Teşekkürler de sadece müzikten bahsetmişsin m8. Bu arada kolay gelsin sosyalfobi midir nedir ona benzer bir şey bende de var (galiba tam emen değelem) kötü bir şey :|.

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Anksiyete ve OKB var idi. Ancak aksinyeteyle ilgili şu an hiçbir sorunum yok OKB ile de mücadele ediyorum hala kalıntıları duruyor ancak çok mühim değil idare edebiliyorum :)

OrnitorenkAdam

Hıyar isteyen köpekbalığı
En iyi cevaplar
0
Hobiler; Bilgisayar(Survival Oyunları),Kitap(Fantastik Kitaplar), benim hakkımda sorunuz varsa sorun :(
Fobiler; Böcekler,böcekler ve böcekler

Anksiyete ve OKB var idi. Ancak aksinyeteyle ilgili şu an hiçbir sorunum yok OKB ile de mücadele ediyorum hala kalıntıları duruyor ancak çok mühim değil idare edebiliyorum :)
Onlar nedir ?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ne tür bir zekaya sahipsin? Ne tür şarkılar dinliyorsun? Ne konularda merak sahibisin? Ne tür oyunlar oynarsın?

NOT: Sınırı aşarsam söyleyin :|
derslerde hep meraklı olmuşumdur hocaya sık sık sorular sorarım :D müzik olarak dubstep - electro - club - rock tarzı müzikler falan dinliyorum. oyun olarak survival tarzı veya mmorpg tarzı şeyler tercih ediyorum. ne tür zeka derken anlamadım :S

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
OKB dediğin OCD diye biliyorum ben (ingilizcesi OCD imiş baktım şimdi). Peki ne türden, düzen olabilir mi acaba?
Hobiler; Bilgisayar(Survival Oyunları),Kitap(Fantastik Kitaplar), benim hakkımda sorunuz varsa sorun :(

Onlar nedir ?
ty m8

Neria991

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Onlar nedir ?
Anksiyete bir çeşit kaygı/endişe bozukluğu ilerlemediği sürece kolayca kontrol altına alınabiliyor.OKB için Obsesif kompulsif bozukluk diyebiliriz. Araştırabilirsin uzun uzun anlatamıyorum şu an burada çok kapsamlı konuları var insanlar da yanlış anlayabiliyorlar. :)

adenzu54

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
derslerde hep meraklı olmuşumdur hocaya sık sık sorular sorarım :D müzik olarak dubstep - electro - club - rock tarzı müzikler falan dinliyorum. oyun olarak survival tarzı veya mmorpg tarzı şeyler tercih ediyorum. ne tür zeka derken anlamadım :S
Olley be dubstep be sonunda be! Benim tarzda şarkı dinleyen biri buldum sonunda.