- En iyi cevaplar
- 0
Erkek gibi gelip yüzüme söyleyebilirsin,yan hesap açıp kaçmanın bir manası yok.Yediremiyorsan çekip gidersin.Kuyruk acını başka bir şekilde geçir.Al hadi bunada rapor yapıştır.hiç güzel olmamış keşke yapmasaydın
Erkek gibi gelip yüzüme söyleyebilirsin,yan hesap açıp kaçmanın bir manası yok.Yediremiyorsan çekip gidersin.Kuyruk acını başka bir şekilde geçir.Al hadi bunada rapor yapıştır.hiç güzel olmamış keşke yapmasaydın
https://forum.gamer.com.tr/conversa...bi-aldim-nasil-iade-edebilirim-acilll.114978/ yardımmmmmmmmmmdaha çok bedwars, ayrıca yapılar fazla içnten dıştan koymuşsun düz bişi kalmamış
Katılıyorum... saygısızca bir yorum yan hesap açmanız veya orijinal hesaptan yazacağınız tüm yorumlar sizin karakterinizi belli eder zaten sırf kötü yorum atmak için girdiğiniz ortada @TheWhisp3rErkek gibi gelip yüzüme söyleyebilirsin,yan hesap açıp kaçmanın bir manası yok.Yediremiyorsan çekip gidersin.Kuyruk acını başka bir şekilde geçir.Al hadi bunada rapor yapıştır.
Neden illa sana karşı olmam mı gerekiyor bu konuda destekliyorum tabiiki yan hesap açıp hakaret etmek zavallı insanların işidir arkadaş zaten tüm Küp Sanatı konularını hortlatıp saçma yorumlar atmaktaydı.Herkeze teşekkürler.
Neden illa sana karşı olmam mı gerekiyor bu konuda destekliyorum tabiiki yan hesap açıp hakaret etmek zavallı insanların işidir arkadaş zaten tüm Küp Sanatı konularını hortlatıp saçma yorumlar atmaktaydı.![]()
İkincisini merak ettim bari benim kadar şüpheli olmasa.. :öl:Şüpheli listemdeki 2 kişiden biri olduğun için doğal.