Popüler sunucularda ki o SOHBET eklentisi!

UsluPaxs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar aradığım şey şu Popüler sunucularda şöyle bir Sohbet eklentisi var her yazdığı cümlenin sonuna otomatik olarak ".", baş harflari her zaman Büyük, küfürleri ve yasaklı şeyleri engelleyen bir Sohbet eklentisi. Bilen varsa lütfen yazsın.​

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Supercensor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sa yazdığında Selamün Aleyküm tarzında şeyler yapabilirsin
ve eklemek isterim popüler sunucularda yok her sunucuda var olmayanı dövüyorlar :D

UsluPaxs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Supercensor
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sa yazdığında Selamün Aleyküm tarzında şeyler yapabilirsin
ve eklemek isterim popüler sunucularda yok her sunucuda var olmayanı dövüyorlar :D
Ya hatırlıyorum da bunun Spigot versiyonu vardı böyle küfür yazınca Ghast bağırıyordu felan onu biliyor musun?

@Monatrax A bu oymuş zaten ama bu Spigottaydı .s .s

Blueyescat

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kullanmanı hiç tavsiye etmem çok saçma bir şey ama skript bu:

Kod:
on chat:
    set message to "%message%."

UsluPaxs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
attığım şeyi çözemedi isen geçmiş olsun istediğin ve bulabileceğin en kolay plugin 1-2 video ya bakarak yapsan rahatca anlarsın :)
Hayır. Ben sadece ChatControl'u anlamadım. Anlamadım derken de yasaklı kelimeler diyor. Yazıyorum yasaklı kelimeleri hiçbirşey yapmıyor. Chat editliyorum ondada hiçbirşey yapmıyor ve eklenti çalışıyorken bunlar olmuyor .s .s

Monatrax

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hayır. Ben sadece ChatControl'u anlamadım. Anlamadım derken de yasaklı kelimeler diyor. Yazıyorum yasaklı kelimeleri hiçbirşey yapmıyor. Chat editliyorum ondada hiçbirşey yapmıyor ve eklenti çalışıyorken bunlar olmuyor .s .s
supercensor <3 onu dene chatcontrolu hiç kullanmadım da